View Single Post
Old 15-09-2009, 11:22 PM   #7
Komplex
Member

Default Re: Potrebna strucna pomoc: Presonus Firestudio 2626

E ovako....

Uspeo sam da instaliram sve...mixer ne ide i dalje but fuck it, ko ga jebe..nije mi ni potreban..za sada imam muziku i to je najglavnije haha, kakav osecaj i kakva sreca

bejzikli, sto bi englezi rekli, kontam da nisam mogao DIREKTNO da skinem najnoviji drajver i instaliram presonus karticu.

Dakle, ukoliko ko bude imao isti problem uradice sledece. Skinite driver verziju 3.3.1...instalirajte nju...ukoliko nemate ZVUK na main output-u, slobodno prebacite vashe monitore na kanale 1-2. Prebacite monitor controller na SURRND i aktivirajte L i R button na controlleru. Zatim kliknite da apdejtujete firmware...slobodno slusajte muzikicu dok se firmware apdejtuje...zatim ce vam doci obavestenje da ce se kartica na kratko restartovati...(odmah vam preporucujem da sklonite monitore sa kanala 1-2 inace ce vam probuti bubne opne )... prebacite monitore na main kanale...kliknite na MIX - > naravno monitori A (kod mene su to A kao ADAM )...i ukoliko imate drugi par monitora za slusanje, prikacite ih na kanale 7-8 i uzivajte u muzici....

POOOOOOOOOOOOZDRAV!!!!!

nadam se da ce ovo nekom da koristi

Komplex is offline   Reply With Quote