Thread: HI-FI High End
View Single Post
Old 14-09-2009, 04:33 PM   #2
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: HI-FI High End

Quote:
Originally Posted by sRce View Post
'Ajde da ovde malo pricamo o HI-FI komponentama i zvuku... zvucnici, predpojacala, pojacala, cd-i... i ostalo. Na cemu slusate, iskustva, sta ste imali prilike da vidite i cujete... sta prizeljkujete...

evo jedan video da Vam da volje za zivotom...

http://www.grande-utopia-em.com/en/video.php

pozz
ne znam..meni je sve to malo prevara.
i sam instaliram (dosta skupe) AV sisteme svremena na vreme...ali nisu tzv. "Hi End".
Ali, skoro sam prisustvovao instalaciji (koja se ukrstila samnom) vrlo skupih sprava (mono blokovi lampashi, mono pre-amps, i skupih zvucnika i nisam bio impresioniran zvukom.
Pricamo o skupom sistemu za slusanje ploca (i nekompresovane muzike preko skupih konvertora sa dedicated servera koji nije PC kompjuter sa karticom,,).
Kod mene u studiju, Dynaudio M2 / Chord amp. jede taj sistem za dorucak !!!

po meni, sva ulaganja veca od ?4-5,000 za sistem, zahtevaju ozbiljno resavanje akustike u toj sobi - inace - bacene pare!

A nagledao sam se po Londonu HiEnd HiFi-ja po "staklenim bastama od soba" itd..u totalno neprikladnim uslovima.

A jos kad sam saznao (i video svojim ocima) da miksevi filmova na DVD-u NEMAJU VEZE sa miksevima u bioskopima - tek onda sam shvatio koliko je sve to jedna velika prevara!!

Ja uvek u negativu...ali nazalost - tako je!
DaBear is offline   Reply With Quote