View Single Post
Old 14-09-2009, 10:49 AM   #65
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

Default Re: Dokle ide ljudska glupost ???

Quote:
Originally Posted by kVu View Post
pa izvini, al tacno je... koji to nas bend u poslednje vreme dobro zvuci osim pozerskog van goga? svaki album je negde debelo zasran.. ili u autorskom ili u producentskom delu posla

recimo novi negativ.. ono je blago receno odvratno. Iako su pesme mozda dobre ja ne mogu da slusam garazni demo snimak sa vokalom koji brije na 5 kila i krvare usi, a jos je i pojacan nenormalno u odnosu na sve ostalo.. cak i oni koji nemaju veze sa muzikom cuju da tu nesto ne valja i nece da slusaju

a jedini bend koji je uspeo da izgura neke "novije" pesme medj' repertoare rok bendova je YU grupa, a i taj album ima vec 5 godina.. i to je svima ok ploca, mogla je i bolje ali sasvim ok... dakle, moze se!

a posle lepo pustim rok iz devedesetih (recimo generaciju 5 sa dj. davidom) i uzivam u lepoti zvuka jebote, pored toga sto su dobre i same pesme

dok kod narodnjaka nema zezanja sa produkcijske strane, velika lova je u pitanju.. to mora da bude full i da stoja jebe kevu posle u shvabiji da bi dosla opet da iskesira 30 somica marini za novu plocu

dakle realno... ja kad sam bio klinac imao sam izbor.. i slusao sam generaciju 5, sunshine, prvi negative, dlm, partibrejkerse, eyesburn, orthodox celts itd itd.. i to je sve bilo i vise nego korektno.. sada izbor ne postoji, a to sto postoji uglavnom ne valja... jedino "matorci" sto mogu malo da pomognu da usmere klince da ne odlepe od degenerizama zvanih grand, bn, lazarevic produkcija, renome i ostalih

my 5 cents :P
iz ovoga vidim da verovatno ne pratis, sto verovatno opet nisi ti kriv, jer nemas gde da pratis... ali bendova ima... boljih mnogo nego ranije... bolje i pesme, i produkcija ume da iznenadi ... samo nema nigde mesta za njih... jbg...