uhhh.. pa ne znam shta da ti kazem... sve su mi drage..
favorit vecine:
rock fumes je valjda najpitkija (iako je i najmatorija) sudeci po kritikama raznovrsnih ljudi.. i ima kao neku atmosferu.. samo ovo je neka kracena verzija i ne dovrshena..
Favorit iskusnijih:
omega bi se tebi mozda chak i najvishe svidela.. ima orkestarskih deonica (ceo kraj, ako stignesh dotle), i neku mozda malo mrachniju i depresivniju atmosferu... tvrdji ritam itd..
sound revolution.. pa ne znam, mozesh i da preskochish.. semplovani govori jfk, martin luter kinga i nekih filmova iz arhiva... james brown funky drummer ritam, ali bzvz mi je pesma sada jbg.. mada nekima se i svidja.. :/
the blue planet - najteatralnija od svih nakachenih ovde.. slao sam ti davno, svidelo ti se.. rekla si da je bash kao muzika za film..

mada sad kad chujem neke delove kako sam odradio baca mi se pegla..
swiss knife.. zanimljiva stvar.. pochinje kao neka disco stvar, prelazi u neki kao ska ili reggae shta li je, i zavrshava se na dnb-u, ali komercijalnijem dnb-u.. pitka i vesela pre svega..
the speakerz rise, hc pesma.. sa elementima breakbeata.. dosta tvrdih (hmm hard rock?) gitara sa dosta elektro tripova.. ali opet sa nekim opushtenijim i prijatnijim prelazima.. uhhh.. nemam pojma
moj favorit:
return of the speakerz - funk/rock, sa jazzy harmonijama i elektro tripovima...
wwIII preskochi, osim ako jurish hardkor dnb/breakbeat/elektro.. a to ti ne treba hahaha..
dakle, iz ovoga nishta nisi mogla zakljuchiti jel?

ima svega, i potpuno se zanrovski (a i po emociji koju shalju) se razlikuju pesme pa i ne mogu da ti kazem tachno shta bih ja slao negde.. da je sve rock, pa da izaberem meni najbolje..
uglavnom, obrati paznju na rock fumes (glas vecine), omega (atmosfera), the blue planet (tebi se svidela davno), swiss knife (vesela i pitka) i the return of the speakerz.. (i the speakerz rise ako trazish hc)
eto, dao sam sve od sebe i opet ti nisam odgovorio na pitanje..