View Single Post
Old 12-09-2009, 11:56 AM   #34
vasko
Senior Member

vasko's Avatar

Default Re: FL Studio 9 Released!

aj i ja nesto ozbiljno da napisem

fruti je sranje za snimanje i midija i wava

totalno je neintuitivno,kad pritisnes rec dugme on te pita oces vamo da snimas,oces namo,oces midi....i krenes da snimas midi recimo i on krene da lepi note jedne preko drugih da preklapa patern kako ga vrti i sad trebas da se jebes 2 sata da nadjes lampicu koja iskljucuje to

snimanje wava je jos gore,ja sam to na kraju resio obicnim vst snimacem koji bih stavio u mixer odakle bih hteo da izvucem zvuk

e tu se cesto javljao problem da klipuje zesce a da se ne vidi i sto je najlepse to provalis tek kad si sve izodsvirao i snimio

fruti nema midi traku ,valjda su zamislili da patern produzis koliko ti odgovara

e sad jedan od najzescih propusta u frutijevom midi editoru je sto nema midi streach nego moras rucno da pomeras notu po notu pa makar bio patern od 5 minuta bubnjeva ,verovatno je autor mislio da ces hteti da nabodes 4 kika i 2 clapa

frutijeva sabirnica zvuci kao da ima neki filter

frutijev editor edison,kad pravis loop ne moze da se namesti da ti vrti samo kraj da cujes dal klikce nego mora ceo loop da izvrti,pa ako je duzi to je zesce smaranje,valjda su zamislili da meces markere odakle dokle da ti vrti

eto,ali ipak ja radim u frutiju