View Single Post
Old 11-09-2009, 01:52 AM   #31
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: FL Studio 9 Released!

Pre 8-9 godina kad sam poceo sa audio prod. sam radio neke instrumentale u FL a snimao u acid-u...Posle cirka godina dana sam provalio koliko lakse mogu da napravim ritam u Acid-u i koliko su mi mogucnosti toalno neogranicene u njemu, mogu da pomerim waveform apsolutno gde hocu, isecem ga vratim, skratim, izokrenem itd, samo sam se malo kocio sa MIDI-em, to sam nastavio sa Fruityem ali sam uskoro krenuo sa Cubase SX i nakon sto mi se jednom sistem srusio kad sam reinstalirao nisam ponovo instalirao fruity jer sam shvatio da mi ne treba...Elem, danas sam zaboravio da radim u njemu i previse mi je komplikovan kad mu vidim interfejs i one silne kockice itd, i u mikseru se ne snalazim (dok sam se recimo u PT-ovom mikseru snasao cim sam ga video)...
Ne kazem da je Fruity los program, meni jednostavno je prekomplikovan, ili sam pak navikao na Acid/Nuendo/Pro Tools, s tim sto Acid iskljucivo koristim za ritmove i za secenje loopova, dok Nuendo koristim za midi i snimanje i miks, isto ko i PT ciji MIDI ne koristim jos uvek bar, dok ne ubace mutliout opciju za VSTi (ili je pak ima u verziji 7.4, a ja to nisam provalio)...
Da se vratim na pricu, znam ljude koji chuda prave u Fruity-u.eto
Jan is offline   Reply With Quote