Quote:
Originally Posted by zmaj
Vidi se da je lep budzet spucan u ovo, pa ne verujem da ste blesavi, zato me sa one cisto trgovacke strane zanima koji je plan? 
|
Da... očigledno je svima jasno da ovo baš i nije za naše tržište... jeste planirano neko strano tržište, ali dosta teško i sporo to ide, sa stranim izdavačkim kućama... Planovi su jedno, ali videćemo šta će biti na kraju od svega toga.
Pre ovoga smo imali jednu
klasičnu house pesmu, i spot za nju. Sa starom pevačicom (Mirjana Kostić aka Mika

, verovatno sada već svi znate za nju, Operacija Trijumf i to...

) ... ovo je drugi "singl", koji smo rešili da bude totalno drugačiji ili da kažem: ne-komercijalni... pa da vidimo šta će bolje da prođe, pa da nekako idemo u tom pravcu.
A budžet... budžet jeste lep, ali i nije nešto preterano ogroman. Deo toga je uleteo LMX, što se i vidi

, a drugi deo smo uleteli mi sami, tj. bend, odvajajući od svirki koje imamo. Inače celu režiju i montažu je odradio gitarista benda, pošto se on inače bavi time, pa je to znatno smanjilo cenu izrade spota.
Quote:
Originally Posted by Bitch
Rhodes sa Oasysa (Real Suit E.Piano, ima ga i na Korgu M3)
|
Oh divno... sledeće nedelje mi upravo stiže M3, tako da će moći pesma da se svira live sa originalnim presetom rhodes-a.