View Single Post
Old 10-09-2009, 11:48 AM   #14
dacko
Senior Member

dacko's Avatar

Default Re: Perpetuum Mobile Band - Obey Me

Quote:
Originally Posted by zmaj View Post
Vidi se da je lep budzet spucan u ovo, pa ne verujem da ste blesavi, zato me sa one cisto trgovacke strane zanima koji je plan?
Da... očigledno je svima jasno da ovo baš i nije za naše tržište... jeste planirano neko strano tržište, ali dosta teško i sporo to ide, sa stranim izdavačkim kućama... Planovi su jedno, ali videćemo šta će biti na kraju od svega toga.

Pre ovoga smo imali jednu klasičnu house pesmu, i spot za nju. Sa starom pevačicom (Mirjana Kostić aka Mika , verovatno sada već svi znate za nju, Operacija Trijumf i to... ) ... ovo je drugi "singl", koji smo rešili da bude totalno drugačiji ili da kažem: ne-komercijalni... pa da vidimo šta će bolje da prođe, pa da nekako idemo u tom pravcu.

A budžet... budžet jeste lep, ali i nije nešto preterano ogroman. Deo toga je uleteo LMX, što se i vidi , a drugi deo smo uleteli mi sami, tj. bend, odvajajući od svirki koje imamo. Inače celu režiju i montažu je odradio gitarista benda, pošto se on inače bavi time, pa je to znatno smanjilo cenu izrade spota.

Quote:
Originally Posted by Bitch View Post
Rhodes sa Oasysa (Real Suit E.Piano, ima ga i na Korgu M3)
Oh divno... sledeće nedelje mi upravo stiže M3, tako da će moći pesma da se svira live sa originalnim presetom rhodes-a.