View Single Post
Old 10-09-2009, 06:39 AM   #8
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: FL Studio 9 Released!

Ma najbolje prebijte coveka sto pita ko jos u tome radi ? Pa i ja mogu isto da pitam, narocito zato sto sam ga koristio vrlo intenzivno dok nisam dobio Nuendo 3 i potpuno zaboravio na njegov patern-based nacin rada. Prvo - da vas vidim da bez muke odradite neki neparan ritam, a drugo cik probajte da snimite midi zapis narodnjackog klavijaturiste pa da onda korigujete trilere i sl. Sto se tice samog programa - odlicna naprava, ali mu je midi editing daleko losiji nego nuendov. Kao neko ko je na oba radio dovoljno da im udje u sustinu, mogu da govorim ovako... Nemojte samo - "probao sam nuendo i nema pojma". Probao sam i novije FL-ove ali ne nude neka radikalna poboljsanja po pitanju midija... Poceli su samo da filuju program "online" sadrzajima, kozmetikom kao i sa sto gluposti jos. Trenutno sam na Cubaseu 5 i slicna situacija je i tu - nikakva revolucionarna novost. Poneka uvek bude na svakom programu, ali za sada Steinberg je po meni #1 za midi editing

A sto se tice toga sta je novo u 9 - pa u prvom linku ima "see what is new HERE"