Quote:
Originally Posted by dacko
Sad mi totalno bez veze da ja pricam o setupu, pored živog Buzgeta. Zato Buzge, predajem ti reč (slovo  ) da se raspišeš u sitna crevca šta je bilo i kako.. 
|
He, a ja taman hteo da napisem da namerno necu ja da se raspisujem, nego cekam tebe

. Ali ajd, ako te vec mrzi

....nishta velika filozofija. Odlicni pevaci, minimal aranzman, nema tu puno mudrosti. Ovo sto je ostalo od Rhodesa je namerno tako minimalno, bilo je tu svega od fusiona

ali prosto nije bio cilj neki Erykah Badu/Hancock/Corea trip kiborda, nego strictly minimal. Ceo aranzman je toliko minimalan, da cim bi nesto sad izvadio vec ne bi sljakalo. Lako se prepuca i popuni, na momente je bilo overloadovano, ali bas je bio cilj da bude esencija, i akcenat na tekst i vokalne linije (po meni, pevaci su odradili odlican tracking session!).
...sad, tehnikalije.... nish posebno - Rhodes sa Oasysa (Real Suit E.Piano, ima ga i na Korgu M3), sax Soundelux U99 u Avalon737, vokali Violet Amethyst u Neve 1081.... Master TC6000 (blagi md4 mid side) i weiss DS1...
...sve u svemu, lepo ambijentalno parche. Sledeci singl koji se sprema je totalno turbo

(...folk?

)
pozZ