View Single Post
Old 05-09-2009, 11:25 PM   #61
blags
Member

Default Re: Line6 VST sada za 99$

Pomenuti plugin radi sa Toneportom(ja imam UX1).Sto se tice modela pojacala u plugin verziji imas iste one modele koje imas u svom toneportu.Trebao bi da skines sa njihovog sajta pod farm ako zelis da imas plugin verziju.Mislim da je instalacija teska oko 100 i kusur MB,nanoviji driveri za tone port,najnovija verzija line 6 monkey-a se nalaze u ovoj instalaciji kao i sam plugin.takodje je potrebno da registrujes svoj toneport na line6.com tj da se registrujes kao korisnik(ovo si vjerovatno i uradio)A pod farm za razliku od gearboxa ima mogucnost dual tone-a.Tj.mogucnost da na jednom kanalu imas jedan a na drugom skroz drugaciji setup.Znaci kombinovanje raznih modela pojacala,kutija mikrofona i pozicija istih.More mogucnosti a ja jos uvijek ne mogu(ne znam) da dobijem zvuk sa kojim sam sto posto zadovoljan.Sta ces bekan ostaje bekan
Ps. odradi uninstall gearboxa i starih drivera prije nego sto instaliras pod farm.Meni je plugin tek tad prosljakao.Eto sretno pa javi ako nesto bude zapelo.
blags is offline   Reply With Quote