View Single Post
Old 04-09-2009, 07:07 PM   #6
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: SE Titan za ?230 !! (bio ?1000) !!

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Ma to treba da se otvori i da se vidi sta je unutra, da nema sluchajno neke pauchine i slichno
Shalu na stranu, mozda su "redizajnirali" mikrofon i pojeftinili izradu (chak sam mozda i siguran)... Mnoge velike firme su to sebi dozvolile
nije to...nije re-dizajniran, Malo kriza, malo mnogo mikrofonskih kompanija na marketu, a ovaj se nije prodavao puno (zbog cene), prestaju da ga rade i sad su ga oborili na cenu pravljenja i prodaju preostali stock (ima podosta).
To nam je rekao ortak koji radi u Digital Village-u (veliki lanac radnji u Londonu)..
U ponedeljak nam stize prvi u studio (uzeo ortak) pa ce probamo. Po onome sto sam citao, pogodan je za dosta toga,,, za ove pare vredi.

PS - za "koliko sta realno vredi" - od kad sam poceo da radim (povremeno), AV instalacije , i poceo da kupujem direktno od distributera - skapirao sam koliko je to sumanto!! Primer:
Francuske kutije od stakla (!) unutra vakuum, mega rade. (nesmem ime da pisem)
U radnji, za smrtnike ?1500 par ..ja od distributera pazarim za ?950 (!) a on mi jos kaze da ako uzmem 5 pari, dace mi ih za ispod ?800 par.
On tu zaradjuje bar 200-300, (znaci pazari od fabrike za oko 500?) a fabrika mora da zaradi na njima bar ?300..tako da ispadne da par ovih zvucnika kosta oko ?200 da se napravi - mozda i manje !!!??? A u radnji ?1500...ej??

Last edited by DaBear; 04-09-2009 at 07:14 PM.
DaBear is offline   Reply With Quote