Odlučio sam staviti ovdje prvu snimku našeg dema koji se sastoji od šest pjesama jer znam da ću dobiti iskrene i profesionalne odgovore, a prvu pjesmu predstavljam i uz popratnu fotopriču
Uskoro bi trebale i ostale, a i meni se ćini da ovaj mix još triba malo doradit. Pa bi volio sugestije gdje su greške i šta vam se ne sviđa
Pjesma se inaće zove "Ćao Mornaru" i posvečena je svim mornarima manjinskog sexualnog opredjeljenja
http://www.box.net/shared/68lygm4rzr
Fotostory:
Evo smo odlučili snimit prvi višekanalni demo pa smo se zaputili u Makarsku, da u kučnom studiju Zbunjenih (poznatijem kao "Šupa") to napravimo. O Zbunjenima koje je Denyken producirao više na
www.zbunjeni.com
Neno a.k.a. Drug Inžinjer u akciji
Mici a.k.a. Voditelj Odjela također radi nešto korisno
Mate a.k.a. Milan Apoteka se saživio s gitarom
Pa malo poziranja
Producent Matko se pita "Koji je meni kurac trebalo da pustim ove idiote u kuću???"
Oduševljenost odsviranim

Zločesti" producent me je tjerao da sviram, i to bez pedala, ovo je sve opreme šta se smjelo koristit

, nisam ni zna koliko ne znam odsvirat vlastite pjesme,jer se čuje svaka greška

Mala zvijer, hvala Đaro (inaće splitski graditelj pojačala poznatiji kao Valveodour (
www.valveodour.com)
Druga zvijer
Ja ovo nikad ne bi zna naštelit, to divlja, kasni gitaru, ali fino zvuči, peavey služi samo kao stalak. Đuuurgene, i ti bi svoj treba za to upotrebljavat
Jebate koliki sam, telac na meni izgleda kao SG na nekom mršavijem

Znam, moram smršavit i obrijat se, ne mogu ovakav postat zvijezda