Quote:
Originally Posted by quake
Onda farbam sa nitro bezbojnim lakom,odgovara po svemu.Ima gotovih i vec ofarbanih letvica (kladio bih se da je nitro farbom,strava finis) da se kupi ali im je cena paprena kada se sve sabere tako da mi ostaju ili krovne dascice gde mi je finis malo grublji,osb takodje grub finis ili bolje lamperje.Razmisljam odmah i o estetici mada mi ona nije prioritet.
|
Ne opterecuj se kvalitetom finisha... mozda.. nagadjam.. ako imas nekog vajara u porodici ili medju dobrim prijateljma... paaa.. pusti ga unutra da od krsa i loma od dasaka i letvi napravi neku skulpturu.... ili sta vec... sliku ... grb... otkud znam..
Quote:
Originally Posted by quake
Kada obidjem gradjare i stovarista bice verovatno i vise varijanti.I da....nemojte me zaobici Zorica i ti kada ste u NS-u,krajnje je vreme da nazdravimo za ovo sto je do sada uradjeno.Pozdrav
|
Vazi! baci mi broj telefona na PM.
pozdrav
bogi
p.s.
Vrlo je opasno da se uhvatis drveta u akustici i da razmisljas o klasicnoj estetici kucnog namestaja... VRLO SKUPO!... cene se lako mogu pomnoziti sa 10... zato se moras snaci ovako kako ti savetujem.... inace neces moci da dosegnes taj nivo...