Quote:
Da sam na tvom mestu zamolio bih organizatore kursa da mi daju taj podatak. Mislim, kad već na sajtu kažu "...otvaraju Vam se vrata za visoku naplatu Vaših novih znanja i veština. Naši prethodni polaznici su to i dokazali", red je da to oni (organizatori) to dokažu tebi...
|
Tu si sasvim u pravu, samo sto se ja ne bih vatao za ovo njihovo
otvaraju Vam se vrata za visoku naplatu Vaših novih znanja i veština to me bar kod njih apsolutno ne interesuje, jer ako sam nisi sposoban da se prodas, onda ti je dzabe i diploma i sertifikati i trista fakulteta...
Oprostite, sa citiranjem sam slab-ne umem-pa cu ovako peske
Oggy
Uh, bilo bi lepo to sto kazes, ali pritisle obaveze, deca, zena, posao..msm nisam toliko mator (prema 40 banke sam) da ne bih mogao da ucim, ipak je takva vrsta skolovanja na neki nacin prevelika obaveza...
DaBear i awacs
Vec radim u radio stanici nekih 15tak god. kao producent marketinga (pih, a reklame se slabo ugovaraju), tonac, muzicki i ostale gluposti,tako da sam u tom nekom svetu, ma imam i neke silne nagrade za montaze itd, al sta vredi

Sad kad dodje privatnik da kupi ovu nasu sirotinju, mislim da bih mogao da ga vacarim i na tu neku nazovi inostranu diplomu

. Govorim samo o toj diplomi, ne o praksi i umecu, jer vec dovoljno dobro obavljam svoj posao u mojoj firmi...samo sto je firma pala na niske grane
Edit> Imam samo srednju muzicku skolu (muzicki organizator)...
A to mislim nije dovoljno za opstanak u firmi, pa sam mislio ako imate neke prakticne primere u vezi ove problematike..
Hvala na dosadasnjim odgovorima!