View Single Post
Old 29-08-2009, 03:30 AM   #205
InsaneEyes
Pro Member

InsaneEyes's Avatar

Default Re: Test mix - kanali za vezbanje...

Quote:
Originally Posted by Everlast View Post
Iskreno, uzivao sam radeci ovaj mix, svaka cas' cika Bockie za upload ovog materijala
uzivancija jazz epizoda je super za vezbanje mozga ali i odlicna diskusija o tome kako ko percepira muziku

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Insane je uradio odlicno! Malo tamniju mix,ali 100% ubodeno... Bravo!
'fala! i ja cenim isto, oseca se duvanski dim najvise u chicago miksu! za sada

- za pozadinsku kafansku scenu u nekom filmu bih prvo izabrao chicago miks ne zato sto je mega giga matematika vec zbog autenticne carolije koju su stvorili muzicari a koju nisam puno sjebao

- skoro svi kanali su tu negde +-10%, osim overheada i trube koje sam digao skoro 200% u odnosu na sve ostalo

- koristio sam budjave poljske kompresije i elemental audio equium & nomad blueVerb koji se prvi put pokazo koristan na svemu, osim..

..klavir je PERFEKTAN, samo sam ga panoramirao svaka druga intervencija je Bogohuljenje fantasticne svirke

- bas sam prekuvao provlacio ga kroz 300 *raca, cak i kroz vocoder. mislim da je ispao vise alkoholicarski fazon, gotiva jedino sto probija na mestima, let's punk fazon and i love it

- sto manje reverba na duvacima - veca prisnost muzicara sa alkoholicarom na sanku i u generaliji istinskiji ulicni fazon

- serem. al to je sex, wine and jazz

honda - the power of dreams!!!!

InsaneEyes is offline   Reply With Quote