Thread: ITAcademy u Bg?
View Single Post
Old 28-08-2009, 04:15 PM   #6
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: ITAcademy u Bg?

Quote:
Originally Posted by miki View Post
Drage kolege i prijatelji, zamolio bih vas za malo blize informacije o ovoj "skoli", tacnije treba mi info iz prve ruke tj. ako postoji neko na ovom forumu koji je pohadjao ovaj kurs...!?
Nije va?no ko je pohađao, nego ko se na ime zavr?enog kursa zaposlio. Da sam na tvom mestu zamolio bih organizatore kursa da mi daju taj podatak. Mislim, kad već na sajtu ka?u "...otvaraju Vam se vrata za visoku naplatu Va?ih novih znanja i ve?tina. Na?i prethodni polaznici su to i dokazali", red je da to oni (organizatori) to doka?u tebi...

Quote:
Njihov sajt (www.it-akademija.com) sam pogledao i zanima me odsek "Design and Multimedia Department".
Sajt je prilično razgovetan i informativan, dodu?e tekst je polupismen, ali sama organizacija sajta je OK. Pogledao sam taj deo koji se tiče kurseva za A/V editing...

Hm... ako si voljan da provede? godinu dana učeći + ima? brz Internet + ume? da čita? HELP fajlove i ima? mozga, naučiće? sve ?to oni nude (i to bez para).

Quote:
Kakva su vasa iskustva, da li po zavsetku ove shkolice ce neko da mi prizna taj sertifikat ili sam dzabe bacio 1400evra???
Da ponovim - nije va?an sertifikat, nego da li će? uspeti da ubedi? poslodavca kako ume? da radi? posao za koji on ?eli da te anga?uje.

Tri va?ne stvari:

1. ima? li 1400? (ili plaćaju roditelji)?

2. ima? li ikakva prethodna iskustva sa materijom koju bi hteo da izučava??

3. ima? li u izgledu neko konkretno zaposlenje zbog kog ?eli? da ulo?i? 1400? (pod uslovom da je odgovor na tačku 1. DA?)???

Pozdrav,

Vasa