View Single Post
Old 25-08-2009, 12:03 PM   #5
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Madonna koncert u BG

Quote:
Originally Posted by filip View Post
Ovaj koncert je i meni nesto najbolje sto sam od koncerada u zivotu gledao!!!

Toliko sam se fascinirao da par dana nisam mogao sebi da dodjem. Mnooogima sam dosadio time sto sam jurio da im pokazujem taj koncert!
Toliko sam se odusevio ali izgleda da je greska u tome sto sam se odusevio bio njom, kao da je zbog nje sve tako sjajno uradjeno. Jednostavno, posle gledanja sam pomislio "woow, kraljica!"

Izgleda da sam zbog toga u BGu ocekivao da me ona fascinira, ali bas i nije. Fascinirali su me ostalih 249 osoba (kazu da ih je ukupno bilo 250) a ona koja je tu najbitnija me nimalo ovaj put nije odusevila.

Uopste nisam otisao sa negativnim stavom na koncert - naprotiv! To sto ima 50 i kusur kodina i sto skace 2ipo sata po bini i sto svaki potez upamnti - e za to stvarno respect! Ali opet to nema neke veze sa njenom muzikalnoscu, bar ja tako mislim.

Sto se tice toga Vrach da kao "ja ne bih radio za Madonu", oprosti ako sam zvucao pokvarenjacki i kretenski poput "ne bih se spustio na taj nivo" - nisam hteo nikako sebe da uzvisim i ako sam tako zvucao - oprosti jer nisam uopste tako mislio. Ni pedesetinu zarade od muzike ja nikad necu imati kakvu ona od muzike ima - i svaka cast na tome.
Kroz celu ovu pricu ja samo pokusavam da nadjem nesto na njoj da bih rekao da je stvarno vredna tolike slave i titule "pop kraljica".

ma nije strasno...normalna pojava!!

Ja sam se svojevremeno lozio na gomilu bendova i TAD su mi bili VRH! Najbolji, najjjaci, kunuo sam se u njih..!
A kad sam kasnije probao da slusam ( a i gledam) te bendove, UOPSTE mi nije bilo isto..cak stavise - pitao sam se kako sam uopste to mogao da sluzam i da se lozim.

A sa koncertima je posebna prica...atmosfera, ljudi oko tebe..sve ima faktor da ga zapamtis kao veliki dogadjaj...a vec sledeci put nije isto !!
DaBear is offline   Reply With Quote