ma meni nije problem ni da platim punu carinu.. ajd jeste jbg, povecava ukupnu svotu drastichno.. al avaj, ako ne mogu urazumiti prodavca necu ni da gubim zivce. pare su za troshenje.. (nazalost)
ali chuo sam da se preko 500 eura ne rachuna kao privatna poshiljka i da kad mi stigne od fedeksa, stize u poshtu.. i oni to nece da mi daju zato shto nisam zaveden kao firma koja se bavi uvozom muzichke opreme.. shto mi je potpuna baljezgarija, iskreno.. i ne verujem u to.. al ajd kao, poshto je to rekao lik iz nabavke (firma u kojoj moj matorac radi).. pa ja moram da proverim jbg..
sad ja ne znam kako to ide, ali imaju li prava da mi na carini otvaraju i proveravaju paket? mislim, ako i stavim 500$ da je cena gitare, oni to mogu i da provere koliko znam (mada toliko se krecu one dosta korishcene koje su usput uzete za male pare jer su visile vec godinama u prodavnicama)
edit: ne znam ni kako da mu kazem da mi napravi "fakturu na 500 eura" na engleskom.. :/ bill? definitivno bi trebalo da gledam filmove malo vishe..