View Single Post
Old 22-08-2009, 02:28 PM   #15
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Help Genelec 1029 !!!

Quote:
Originally Posted by Dexxy View Post
Evo slikao sam ako moze da se vidi nesto.....
Vidi se, treba ti srafciger za "TORX" srafove. i to nisam siguran da bi mogao neki univerzalni sraficger sa takvim nastavkom, posto je sraf uvucen. Na komad, takvih sraficgera, odredjene velicine, moze biti u MERKUR-u, ali bi ja ipak posetio nekog strucnijeg da sam na tvom mestu, ne mora Sinisa iz sinevouce, nego probaj i kod nekog radio i TV mehanicara (Sinisa se bavi popravkom zvucnika, siguran sam da ume da zameni crknuti osigurac, ali mu to nije specijalnost)

Vaso, informacije ovakvog tipa ce uvek biti korisne i potrebne nekome... e sad... da li je to i reklama za Sinevoice pri tom... ne ulazim u to. Kada bi prestali da spominjemo svaki pojam ili ime kod koga bi potencijalno neko mogao kintu da zaradi zbog toga, ubrzo ne bi imali o cemu da diskutujemo ovde.... obaska sto gomila potencijalno zainteresovanih stranaca ne zna ni da ovaj forum postoji, i to ih ne zulja preterano... iako se o njima prica i pise neprestano (moje licno misljenje)

pozdrav

bogi

p.s. Hocu da kazem da je ocigledno da se Rumski prevashodno bavi problematikom "sta da kupim", mnogo vise nego razmenom znanja i iskustava... a ovo zadnje se ne moze kupiti.... tako da nije ni neka tema (moje licno misljenje)

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote