21-08-2009, 08:44 AM
|
|
Member
|
Re: par reci...
Pozdrav svima,
duzan sam objasnjenje za moj iznenadan nestanak sa foruma…pa evo:
mastering mi nije jedina delatnost…pored toga bavim se i organizacijom festivala (www.metalcamp.com) koji se odrzava pocetkom jula tako da su maj I juni podpun pakao u smislu akutnog manjka vremena za bilo sta. Uz sve to, da situacija bude lepsa, smo imali toliko posla u studiju da nisam sve ni mogao da odradim u fabrici nego sam bio prinudjen da neke projekte odradim u www.sunshinemastering.com (novi album aleksandre radovic + jos par drugih izdanja) sto je vezano za putovanja u bec i jos vece pomanjkanje slobodnog vremena.
sunshine je odlican studio, stuf je opusten tako da mi je svaki session tamo prava zabava. Toplo preporucujem da posetite stranu i date momcima sansu.
Ok…da stvar bude lepsa…dva dana nako sto sam se vratio sa festivala sam zaglavio u bolnici sa skoro 40 temperaturom i uzasnom glavoboljom…dijagnoza: virusni meningitis. Par dana lezanja u bolnici a posle toga strogo odmaranje, nosenje suncanih naocala cak i u zamracenim prostorijama. Nema citanja, nema televizije… a o kompjuteru da i ne govorimo. …i tako najmanje mesec dana.
Evo, mesec dana je proslo, 24og imam kontrolu, ne osecam se lose i nadam se da necu da izvucem neke lose posledice.
Long story short… nadam se da cemo od sada ponovo vise da se druzimo na rumskom.
pozzzzz
Last edited by Bo_13; 21-08-2009 at 10:55 AM.
|
|
|