View Single Post
Old 21-08-2009, 01:40 AM   #80
quake
Banned

Default Re: Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?!

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
quake, jer bitan ton???? pa to nema veze sa vezom.. ako mislis na zvuk??
pesma moze razvalit drzavu ako je dobra da je snimita u home studio i na pc mixana, a isto tako moze bit snimita u london studio i da je nema nigde.. setite se zdravka colic album.. eto mixano u londonu, sve ono extra, a iskreno kad sam cuo nista posebno, tj previse smixano.. i nakon mesec dana posle tog albuma morao je snimiti moj dragane lalala pesmu ovde koja je rasturila da mu izvuce album.. eto ako vi samo furate ton i ako mislite da je do tona sve... Ko da mi svi ne bi voleli da imamo london studio pa da mix zvuci ali koliko radis toliko imas.. mada ako zelite pare radite komercialu ako zelite nesto drugo sutite i udrite po svom i bude umetnici na svoj nacin! ja se trudim radit grand fazon.. i cackam mixeve par godina po celu dan i noc i to je vrlo tezak posao ne bitno kakva je muzika znate sta znaci mixanje i frekvencije.... i na kraju tog tona.. izadji u grad i stavi 2 pesme jednu smixanu u naj studiu i jednu u home onako isto koliko mozes naj.. i videce te da ce presuditi pesma od prolaznika i ispitanika a ne ton.. ljudi u ton nemaju veze.. to je zalosno ali istinito. .sta seljak zna sta je ton.. nist..!
...ma ja sam asocirao "Kristinu"....znas valjda ono "serem vam se u ton film"...a ti se raspisao....stvarno jebes Grand,ajd da pricamo nesto konstruktivno, od ove price nema vajde.....
quake is offline   Reply With Quote