View Single Post
Old 21-08-2009, 01:26 AM   #78
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?!

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Balti, skapiraj da ljude "razmisljanju" uchi televizor, ljudima ukus (kakav god, ne samo muzichki) kroji televizor, chime ce dupe obrisati gledaju na televizoru... Narod je jedno veliko krdo ovaca (izvinjavam se ovcama jer ipak ste korisnije od 99 % ljudi ovoj planeti ) s kojim se da vrlo lako manipulisati, i tako je bilo od davnina, mnogo pre televizora... Nema pojma narod sta zeli i hoce i sta voli, njemu je najlepse da neko drugi za njega razmislja, lakse je tako, pun mu je k#r*c i posla koji mora da radi da bi kupio kobasicu i lukac, pa sad jos mora i da se razume u nesto chega nema na televiziji... Suvise je to komplikovano za tu celu armiju teletabis androida koji chine tu nesretnu vecinu na ovoj planeti (da, da, chitaoche, nije to samo ovde kod nas )... I onda dolazimo do te famozne, vishe puta prochitane "teoreme" ili "iluzije" na ovom forumu, da to sto vecina voli, da je to dobro (ma nije valjda)...
Pa,ja ne ka?em da je dobro...ja sam samo konstavo kako je!...A, vi?e nego sasvim ću se slo?iti da tako nipo?to nije samo ovdje! Svuda postoji laka hopa-cupa --- zabavna muzika !? Tako da pitanje "kad će gradnu doći kraj?" zvuči kao - "kad ćemo promijeniti svijet?" Zar ne?....a ovo ?to priča?...pa nije ba? tako prosto...eto, većina ljudi će prebaciti kanal kad se emituje snimak nekog d?ez koncerta, bez ikakve prislile da to uradi...
balthazaar is offline   Reply With Quote