Re: Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?!
Sta je to za vas extra kvalitetna muzika, sva se muzika snima extra kvalitetno??? Zabavna 3 akorda??? pa ozbiljno.. narodnjaci, grand .. to je muzika puna harmonije a to narod prepozna, ulazi u usi lako, ritmicki dobra naravno ne sva, naj lakse je napravit zabavnjaka.. bez puno pametovanja a i onako je sve izmisljeno odavno.. danas serviras ono sto omladina oce da slusa i to je to, ides s vremenom.. a u medju vremenu ubacujes ako mozes neke svoje stilove i vidis sta ce da prodje od te maste... GRAND je institucija u kojoj bi vrlo rado radio muziku jer takva mi je u glavi, e sad ja sam odrastao na pravom narodnjaku, znaci znam sve stilove i sve volim jer imam muziku u glavi *ALL*.. Danas naj vise pored granda prolazi latino-house stil po klubovima kad su party i to ce da gura skroz, hip hop ne vidim daleko, jednostavno smor muzika.. samo nabrajanje i uvek isti k. od ritma.. trazi se samo sexy fazoni, brzo da nosi .. i dobre balade kao sto ispliva ako je do mene i ti fazoni.. i uz sve to nikako se ne moze proci bez starih narodnjaka.. na kraju rok ima eto 50 pesama sto uvek mogu proci i to je stil.. mix ! Grand radi moderno slagao se ko ili ne i to je to! Sale je lik i dajem glas grandu.. e sad textovi pokvarise omladinu to je jedini problem u muzici.. muzika kao muzika dobra skroz.. ali znaci samo textovi kvare mase! i tako se svi ponasaju! Tv je sve vec pokvario sa tv novelama i tim stvarima.. Ovo je globalizacija i u njoj si ili nisi.. eto ukratko, verovatno mi je nest i izletelo ali mrsko mi se vracat brisat! Poz
|