View Single Post
Old 15-08-2009, 12:23 AM   #37
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Mixer (controler) za cubase sa shto vishe kanala?

Quote:
Originally Posted by player View Post
Kako to mislis " javi kad budesh hteo da shaljesh pare"?Pa jesi imao na ebayu "Buy it Now"?Sto je nisi kupio pa posle saljes pare,samo proveris da ne zahteva ?immediate payment required?.
Ako kupujes na ebay i placas sa PP proveri koliko je "coverage" tj da li je puna cena pokrivena osiguranjem Pay Pala(za ne daj boze) .
Mislio si da ti posalje regularnom postom??Ne znam na kom ebayu si pronasao ali ako je US i CA regularna posta ne verujem da pokriva osiguranjem toliku sumu novca,za Kanadu znam sigurno(za US nisam siguran)....a i tracking sistem je...ciiim udje u Srbiju vise nema traga...puf....Za nekoliko paketa ni dan danas nisam dobio potvrdu da su isporuceni(a jesu).Verujem da su UPS ,DHL,Fedex bolji sto se toga tice samo je papreno.
....btw....onaj tvoj Rumun jos uvek prodaje Mackie na GS...i jos par komada na ebay

evo ti ukratko nash razgovor

On Aug 7, 2009, at 6:58 PM, Aleksandar Stanojkovic wrote:
Hello.. I've sent you a message on ebay concerning this product you are selling.. Now I've organised my father and his coworkers so we came up with a plan.. so, after some excessive thinking we realised that we could transfer the money to a guy that we know in Czech republic and he could send you the money over PayPal.. So, that IS an option.. and now, I'ld like to know how much money do you need to send it to Belgrade (Serbia) to my home adress?

the waiting time for money to be transfered is about 2 (two) working days, so I must ask you is this good for you?

thanks

Greets from Serbia

Subject: Re: Tascam us2400 question
Date: Sat, 8 Aug 2009 13:50:29 -0700

That plan is fine......it will cost $80 to ship to Serbia.

veoma je rechit bio, kaj ne?

elem, ja sam se registrovao na ebay kad sam otvorio temu tj kad mi je sRce bacio link.. samo zbog toga.. ranije nisam kupovao preko ebaya.. samo preko amazona neke gluposti al to beshe jaako davno.. nemam iskustva, shta cu.. shto se shipmenta tiche rekao je da je na njemu da osigura to preko usps il kako se vec zove..

a onaj rumun, daj link za temu majke ti.. ispao je kul.. napravio mi 15 minuta video kako sve to shljaka itd.. sa par objashnjenja.. mada jako je buchna mashina pa me odbilo odmah.. jbt chuje se kao da sam u server sobi u telekomu (a veruj mi ono je uzas).. al ono.. svidja mi se shto su touch screenovi.. i shto je kao josh jedan komp.. ma nemam pojma.. glup sam

Last edited by HeatMan; 15-08-2009 at 12:25 AM.
HeatMan is offline   Reply With Quote