Quote:
Originally Posted by HeatMan
....... ovaj lik sa ebay-a mi dva dana pre toga rekao ok, moze.. javi kad budesh hteo da shaljesh pare.. i ja mu javim, dam adresu (taman da iscimam ortaka poshtara da mu kazem da ne ostavlja to chudo u poshti nikako).. i ovaj amer car javlja "sorry, somebody bought it.."
:/
|
Kako to mislis " javi kad budesh hteo da shaljesh pare"?Pa jesi imao na ebayu "Buy it Now"?Sto je nisi kupio pa posle saljes pare,samo proveris da ne zahteva “immediate payment required”.
Ako kupujes na ebay i placas sa PP proveri koliko je "coverage" tj da li je puna cena pokrivena osiguranjem Pay Pala(za ne daj boze

) .
Mislio si da ti posalje regularnom postom

??Ne znam na kom ebayu si pronasao ali ako je US i CA regularna posta ne verujem da pokriva osiguranjem toliku sumu novca,za Kanadu znam sigurno(za US nisam siguran)....a i tracking sistem je

...ciiim udje u Srbiju vise nema traga...puf....Za nekoliko paketa ni dan danas nisam dobio potvrdu da su isporuceni(a jesu).Verujem da su UPS ,DHL,Fedex bolji sto se toga tice samo je papreno.
....btw....onaj tvoj Rumun jos uvek prodaje Mackie na GS...i jos par komada na ebay