Re: Test mix - kanali za vezbanje...
Pardon, DaBear, greska, pijani stampar zamenio plocice...
E, drugarice i drugovi,evo jedan pravi mix,kako se to radi kad se zna znanje! Dakle Kravadinaka ga je zamesio fantasticno! Za moj ukus jaca kompresija, ali je zdravo i snimak ne gori! Rekao bih da su ovo ili jako dobro upotrebljeni i kvalitetni vst, a pre mi lici na nesto ozbiljnjije...neki dsp...
Vokal sirok,lepo spakovan,velik ko kuca! Efekti su stvar ukusa (i mirisa) i licno mi ne smetaju,odlicno su uradjeni...
Muzika gruva odlicno,sve izlazi bas onda kad treba da izadje... Jedina mala zamerkica (mali pleonazmici...) je dobos! Malo su virblovi preglasni,tj oseti se da malo krvari kompresor...
Kravadine, matori, probaj onaj fazon sa dva kanala dobosa,duplicate i onda ovaj koji si uradio gejtuj samo na udare,a drugi sa mnogo manje kompresije ili jos bolje bez iste, podvuci tako da lagano izadju virblevi i snar... Posle ce da ih "sazvace" bus kompresor i sve super svira...!
BRAVO, 5 plus....! Ljudi slusajte i ucite...
...a ja bi mogao da se nakanim za koji dan da ,raspirim masinu,dizel hard,potpalim UAD-a ,ocistim dimnjake na Mackie i da nadrobim jedan mix...he,he...
Aj 'leba ti matori daj bar osnovne generalije mixa... Koji plugovi, koji program,sta...?
Last edited by Bockie; 13-08-2009 at 03:43 PM.
|