View Single Post
Old 11-08-2009, 07:32 PM   #26
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

Default Re: Opet Black Eye Peas !!!

@ DaBear

Da ne bi bilo zabune - ja tebe cenim covece Moji postovi ne idu u pravcu olakog "provociranja", ali...

Gledam tvoje komente na radove u "promocije radova" sekciji

uglavnom si pregrub u smislu - ne kapirate, ne znate, to je loshe, ne prodaje se, nema nista od toga..i nista konkretnije od toga

Ja verujem da poznajes muzicku scenu i nacin funkcionisanja iste bolje od bilo kog ovde kod nas, mada, nametanje autoriteta kroz kritike i "nemate vi pojma" ne vodi nicemu

pa i ovde su ljudi naslusani kojekakve muzike, imaju neki razvijen smisao za prepoznavanje sta je ok sta ne...nas prob je sto smo mi jako udaljeni od industrije kakvu ti poznajes..mislim da je to i prednost, jer nema velikog profita, pa su ljudi "blizi" muzici...mada, cini se da je to i prob u isto vreme

Prob je i u tome da se stice utisak da rezonujes da muzika u formi neke "umetnosti" nema nikakvog smisla, vec da instant hitici koji se prodaju klincima i udovoljavaju tom nivou muzickog uskusa je jedino sto ima smisla (bar ja to tako vidim iz tvojih postova)

Ono sto sam razmilsljao da predlozim tebi je da neke stvari konkretnije objasnis, pa makar to znaci ponovo gostovanje u Q&A na Rumskom jer mislim da imas sta da kazes

Konstruktivnost tipa kritike koju dajes bas i ne "radi" tj. cini mi se da nije od neke pomoci - nista konkretno

Ne znam da li imas vremena, ali bilo bi interesantno da na nekim konkretnim primerima objasnis ljudima kako se radi ono u cemu si ti najbolji

Sve ono sto si nabrajao u poslednjem "mixing thread-u", ali konkretnije

Sto se tice samog muz biznisa i industrije i muzickog ukusa, tu je odavno poznato da nema sta da se raspravlja

pozdravljam te i ne zameri na otovrenosti
Everbeatz is offline   Reply With Quote