Quote:
Originally Posted by Everlast
Meni jedino sta smeta u svemu ovome je da je neko proglasio kao veliku mudrost shvatanje da ono sto se najbolje prodaje i sto ima veliku masu porosaca iza sebe je i najbolje. To je stvarno velika mudrost.
Sve ostalo se diskredituje i sve ostalo je u stvari "luzerski"
Znaci, po toj logici, treba da mislim da takav rezon moze da se prenese i u ostale sfere - najbolji su filmovi od onih koji najvise zaradjuju, koji su dobili sve moguce nagrade itd. Ostalo je bezvredno
To je logika po kojoj se diskvalifikuje gomila stvari - ono sto uspe da se proda u veliki broj primeraka, sto je novo i drugacije je napredno i bolje
|
Everlaste, zivota ti....podvuci mi samo u mom postu GDE SAM PROGLASIO da je ono sto se prodaje najbolje ??? Gde sam to tacno tako rekao??
I gde sam "diskreditovao" sve drugo....mnogo brate banalizujete stvari!
Ne citate pazljivo i polako postove, nego udari krv u glavu
Svi nesto planu kad se neko osvrne na neku top listu,,,hmm? zasto?
Vrlo interesantna pojava...
Imam i ja muzike koja nije otisla u milionskom tirazu a opet mi radi, volim da cujem ponekad...sasvim normalna pojava..
A gde ce biti BEP za 10 godina - ja mogu da se kladim da ce Will I Am SIGURNO biti "around". Tip je izuzetno pamentan, ima super ideje i zna sta radi...za onu dvojicu ne znam..oni su samo pajaci...a Fergie vec ima super solo album iza sebe, bice jos jedan sigurno, a posto se koro udala, sigurno ce da se smiri...ali Will I Am (ponavljam) taj ce biti jos tu za 10 godina. 100%
A sto se tice "sobnih producenata"..momci - radite ko sta hoce, ionako to ostaje samo medju zidovima vaseg sobnog studija...nemam uopste problem sa tim...