Re: Opet Black Eye Peas !!!
@ Heatman & Roginator - pa valjda ste primetili trend, gde Amerikanci sampluju Evropske hitove...pocela je valjda, Rhijana..sa samplom od onih Rumuna...njima je sve iz evrope egzoticno i ne kapiraju da je cak i ovde to ljiga!!
Pa Florida, je popizde kad je saznao da je "You Spin me round" koju je samplovao za svoj prosli hit, veliki gay hit!! Nije imao pojma.!! Ono kao, macho, crnja, misici, gangsta..i gay pesma !! he,he..
@ Heatman - za ovo drugo...kad je Jackson harao, BEP nisu postojali..kad je bio Zeppelin, nije bilo Iron Maidena, itd..to se nemoze uporedjivati, a i cemu?
q tip, Slum Village - nikad cuo?
Za tog Raghava si nesto pobrkao - NIJE moja pesma, ja sam radio DODATNU produkciju za 7" singl i REMIX...a original je i tekako nedovrsen i prazan. Disko kuca je dobila bas to sto je trazila (i vise!!) bili su vrlo happy!!
A kakve veze Perun ima sa svim tim - ????????
A sto se tice uspeha u svom gradu...hteo ti ili ne (a i svi ostali) - uspeh se SVUDA po svetu meri brojem prodatih ploca i brojem koncerata / brojem ljudi na tim koncertima.
Ja nisam uopste rekao da je to vrh vrhova, samo sam se (i ja!!) zapanjio da je ta kombinacija club muzike / hip hopa-rapa toliko uzela maha i napravila takav uspeh.
kad rece svoj grad....Nisu za dzabe nasi smislili ono "bolje prvi u selu nego zadnji u gradu!!"
he,he..nista nije lako, ALI nije ni tesko. Kod stotine nasih koje sam sreo ovde, koji su dosli kao da rade nesto oko muzike, ne postoji ni GRAM interesovanja i razumevanja scene / industrije u kojoj bi hteli da rade ili da se ubace...i onda posle mesec dana.."ma sranje je ovde...nemaju pojma...itd"
ehhm.......bas lep thread!! Ajmo sad raspali po pluvanju.....
|