View Single Post
Old 11-08-2009, 03:29 PM   #14
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Opet Black Eye Peas !!!

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
uvek je postojao "bunt" kod mljadjih, tipa: ovo svi slusaju, nemaju pojma, ja znam sta valja i slusam nesto drugo..
Davno sam prestao da "analiziram" muziku..."jao, pazi bas! vidi ala pumpa kompresor, kako udara itd.." tako se ne slusa muzika.
moram da se ukljuchim, jer sam se sa tobom uvek dzapao oko ovoga.. i stalno si zavrshavao sa tom tezom, ne uzimajuci u obzir to da stvarno slusham ono shto mi godi a ne ono shto je manje poznato..

ajde uporedi ovao bep sa majkl dzeksonom iz 2000te na primer... shta ti je bolje?

ajde probaj da uporedish (kad smo vec kod hip hopa) neshto shto je na vrhu top liste trenutno (ne pratim, tako da izvuci ono shto mislish da je rap) i uporedi sa bilo kojom pesmom q tipa, slum village-a i slichno..

i na kraju krajeva, kad vec prichamo o pravljenju hitova, skidanju tudjih pesama i o uporedjivanju.. uporedi ono shto si nekad kachio na forum i nazvao ga "zak razghrav mix", i ono shto je posle perun (valjda?) uradio za kebu..

shta je bolje?

nishta protiv peruna, naravno.. nije radio pesmu za sebe, on se vec dokazao u tome da ume da odradi do jajca stvar.. ali ova stvar zvuchi kao nedovrshena pesmica

kao sve pesme od bep (i onoga shto je will producirao) u poslednjih ne znam koliko.. jer je bilo bitno samo da kazu bum bum pau i imace svetski hit, nisu morali chak ni matricu da chukaju..

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
sto puta sam rekao..svi koji "znaju kako i znaju bolje"..karte su jeftine, (?150) sedite u avion, pa lepo u Englesku, Nemacku ili Ameriku, pa pokazite sta znate...bilo na underground sceni ili mainstream..sta bilo, sve moze!!
nije to tako jednostavno, i vrlo dobro znash i sam to.. i nikad nisam mogao da razumem kako mozesh tako da se gadjash sa tim dechijim replikama kad vec imash matoro kefalo koje je dosta videlo/shvatilo/iskusilo/nauchilo..

nije tako jednostavno uspeti ni u svom gradu makar bio odlichan muzichar..
HeatMan is offline   Reply With Quote