Quote:
Originally Posted by AlmaNach
Zaista ne vidim nista posebno u njihovoj muzici.
A sto se tice Guette ja sam cuo pricu da muziku koju on potpisuje kao producent u stvari rade Fred Rister i Joachim Garraud.
Uopste njegovu muziku nije potrebno komentarisati. Iako je osetan pad kvaliteta elektronske muzike u opste, pa i hausa, mislim da je haus pao najnize moguce grane kad mu je Guetta vodeci dj i producent.
|
`ja i nisam nikoga pitao da li vole ili vide nesto u njihovoj muzici...nije mala stvar biti 17 nedelja No.1 na Billbioard Hot100, kako god da se okrene!!
A sasvim je normalno da postoje ljudi koji rade muziku / programiranje i miksanje za poznate DJ-e. I ja sam to radio jedno vreme za neke mrmote od DJa...
Ako je DJ poznat, on nema vremena (od silnog DJ-isanja i putovanja) i uglavnom, samo "aminuje" i daje direkcije kuda i kako sa produkcijom, gleda kako ce miks da radi u setu sa ostalim plocama.. itd...
A ko je rekao da je Guetta vodeci..? Sad je popularan i izlazi mu album na kome su m u gosti tona poznatih pevaca (koji su uzvratili gostovanje za neki remix ili produkciju...) svi srecni i oni (vrtece im se pesme po klubovima) a i on - jer ce prodati vise ploca ako ima poznate goste na njemu !!