Quote:
Originally Posted by RetroMan
Jel' to znaci da si obrisao ono sto sam nekad kacio? A i kako se iz tvojih radova moze zakljuciti da je modifikovani mikrofon losiji od originala? Da si rekao da si licno imao to iskustvo, ili da je noko koga znas imao takvo iskustvo, onda bi tvoja tvrdnja imala neku tezinu, ovako to deluje samo kao tvoje razmisljanje. Ja se trudim da pisem samo o onome gde imam licnog iskustva, a sa mikrofonima (i monitorima) imam podosta, posto trenutno imam 38 mikrofona, od SM57, do U47. Samo par njih sam dobio u trampi, a ostale sam sakupljao godinama za sebe, a ne za prodaju. Medju njima imam modifikovani Telefunken M16, a i 47mica je sredjivana, pa se sad usudjujem da je stavim pored bilo kog mikrofona (ukljucujuci i drugi U47) i ocekujem da ga oduva - sto je naravno samo stvar ukusa, ali su mnogi vlasnici dobrih mikrofona hteli da mi ga otmu.  M16 se takodje usudjujem da stavim pored bilo kog mikrofona i da se ne obruka. Znaci, ne samo da pricam iz licnog iskustva, nego postoji i mogucnost da ti, ili bilo ko drugi, donese svoj mikrofon i licno proveri da li je to tako.
|
Pa ako imas toliko mikrofona, sigurno imas i 5, 10, 15 svojih radova koji ce nam malo jasnije pribliziti kako tih 38 mikrofona rade i koliko ih ti ozbiljno koristis. Evo, ja sa ova moja 3 bedna uvek mogu da proberem toliko, pa i dosta vise radova, pa da uporedimo... Ako vec ne mogu drugacije da te nateram da podelis sa nama svoje znanje i iskustvo...
BTW, tvoje radove se ne secam da sam i video, a kamoli brisao, posto su tvoji postovi uglavnom vezani za trgovinu, osim kada se ne "salis" (citaj: "vredjas druge clanove") sa ostalim clanovima foruma pod raznim, drugim nickovima koji su banovani...
Zato nemoj pricati o mojim losim namerama, jer one ne postoje, vec bolje preispitaj sebe i svoje porive za takvo ponasanje, jer ne prilice ni tvojim godinama, a ni osnovnim pravilima lepog ponasanja. Kada me vec vuces za jezik...
Zato bih ja na tvome mestu malo preispitao svoje ponasanje i, ako nista drugo barem pokusao da budem fin.
Ako imas neko znanje, koje bi podelio sa mladjim clanovima foruma, ti slobodno pisi (ali vodi racuna da tu ima i par ljudi kojima se ne moze prodati magla), a ako ces da trgujes, imas male oglase, mogucnost da zakupis prostor za bednih 1000 dinara mesecno, pa trguj, niko ti ne brani, samo vodi racuna da to bude razgraniceno.
Eto, ne znam sta bih jos vise dodao, ali verujem da je i ovo dovoljno...