Retromane...
Iskvotovao si me tendenciozno, ne bi li osporio ono sto sam rekao, a sve u cilju da bi opet trgovao...
Postoji deo foruma koji se zove "Mali oglasi" i tamo ne moras nikoga da osporis, jer kada to uradis, moras i da argumentujes nekim svojim delom to sto govoris.
Evo, okaci neke svoje radove koje si realizovao sam, cisto da ljudi znaju tezinu tvojih reci.
U suprotnom bi mogli da ti i ne poveruju da je dobar Strat koji kosta 2500 losiji od dobrog Gibsona koji kosta 3500 ili da ce skuplji Gibsonov vrat svirati bolje i kvalitetnije od originalnog Stratovog vrata na Strat gitari...
Dakle, pre nego sto se upustis u ovakva osporavanja, moras malo da priblizis ljudima ono sto si ti uradio, pa samim tim i tezinu svojih reci
Naravno, ima tu jos i stavka odgovornosti i morala, jer ti upravo lozis decka, koji je vec napomenuo da je kritican sa lovom, da ulozi u nesto sto niko ne moze da mu garantuje sa sigurnoscu kako ce da ispadne, a kada se desi to da mikrofon radi losije nego sto je radio, hoces mu ti nadoknaditi sve troskove ili ces sleci ramenima i reci "Dogadja se i to..."?
Molim sve mladje i malo manje iskusne clanove foruma da obrate paznju i dobro razmisle o ovakvim savetima, pre nego se upuste u avanturu koja je jedino dobra po onoga ko prodaje robu.