Quote:
Originally Posted by Oggy
Svako budzenje je vise rizik da ce ti raditi gore nego sto vec jeste
|
Zavisi ko "budzi", ja nemam lose iskustvo, modifikovao sam cak i skupe sprave i nisam se pokajao.
Quote:
"Skuplje" ne mora uvek da znaci i "bolje"
|
Ali obicno znaci kvalitetnije, i ako se jeftini delovi zamenjuju kvalitetnijim to ne moze biti lose, mada ne znaci da ce se cuti znatna razlika u zvuku.
Quote:
Ti ljudi koji tamo zaista nesto vrede i koji imaju ozbiljne rezultate iza sebe, ne moduju nista...
|
...sami, vec imaju tehnicare koji to rade za njih, ali to nije zato sto nemaju para da kupe skupe sprave, vec imaju specificne zahteve, a neke od tih modifikacija postale su standardne za neke poznate (skupe) sprave, kao sto je na primer dogradjivanje HP filtera kod Manley Vari Mu kompresora.
Quote:
Originally Posted by Jan
Koji je nacin da dodjem do neke od Peluso kapsule i lampe i ko je dovoljno spoosoban da mi uspesno uradi mod
|
Izvodljivo je, ali moras biti spreman na cekanje od mesec - dva dana i da te to ipak podosta kosta (kvalitetni majstori su skupi i odugovlace), a da na kraju dobijes nesto sto se na vokalu (nije preterano zahtevan) nece cuti u toj meri koju mozda ocekujes, ili kao na nekim zahtevnijim instrumentima.
Ako se ipak resis da to uradis, javi se, mozda ti mogu pomoci.
RM