View Single Post
Old 09-08-2009, 10:12 PM   #26
RetroMan
Senior Member

RetroMan's Avatar

Default Re: Peluso lampa i kapsula u Srbiji?

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Svako budzenje je vise rizik da ce ti raditi gore nego sto vec jeste
Zavisi ko "budzi", ja nemam lose iskustvo, modifikovao sam cak i skupe sprave i nisam se pokajao.

Quote:
"Skuplje" ne mora uvek da znaci i "bolje"
Ali obicno znaci kvalitetnije, i ako se jeftini delovi zamenjuju kvalitetnijim to ne moze biti lose, mada ne znaci da ce se cuti znatna razlika u zvuku.

Quote:
Ti ljudi koji tamo zaista nesto vrede i koji imaju ozbiljne rezultate iza sebe, ne moduju nista...
...sami, vec imaju tehnicare koji to rade za njih, ali to nije zato sto nemaju para da kupe skupe sprave, vec imaju specificne zahteve, a neke od tih modifikacija postale su standardne za neke poznate (skupe) sprave, kao sto je na primer dogradjivanje HP filtera kod Manley Vari Mu kompresora.

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Koji je nacin da dodjem do neke od Peluso kapsule i lampe i ko je dovoljno spoosoban da mi uspesno uradi mod
Izvodljivo je, ali moras biti spreman na cekanje od mesec - dva dana i da te to ipak podosta kosta (kvalitetni majstori su skupi i odugovlace), a da na kraju dobijes nesto sto se na vokalu (nije preterano zahtevan) nece cuti u toj meri koju mozda ocekujes, ili kao na nekim zahtevnijim instrumentima.

Ako se ipak resis da to uradis, javi se, mozda ti mogu pomoci.

RM
RetroMan is offline   Reply With Quote