Quote:
Originally Posted by silicon science
Jel jos neko otkljucao sample playback? Ja imam izvesnih problema, tj. ne cuje se ni s od semplova. Kada izaberem sample u oscilator meniju tishina.. I tako sa fabrickim, kao i sa mojim semplovima koje sam loudovao..   Ima li koga kome ovo radi kako treba?
|
Problem resen

Ponovio ceo postupak updatea OS-a od pocetka i fercera super.... Mana koju sam zapazio je sto ima samo 1 voice polifonije u okviru jednog oscilatora (ili nesto baguje ako nije tako).... Znachi, ucitao sam program sa nekim percussion-singl shotovi (u okviru jednog oscilatora) i bogme ne svira 2 u isto vreme-tek kad se jedan voice odsvira krece drugi)...

Al dobro, sprava nije ni predvidjena da radi bas kao sempler... Sumnjam i da taj njihov dsp moze to sve da izgura... U svakom slucaju sound semplova kroz Blofeld filtere je extra, a pogotovo mi se svidja kada kroz mod matrix propusts neki sempl (zezao sam se sa nekim bitovima i u kombinaciji sa lfo dobija se chudo

). U svakom slucaju vrlo isplativa investicija (ko se odluchi da kupi)... Jos jedan poljubac Waldorfu za ovu akciju sa semplovima.... Ljudi rade i razmisljaju "unapred" za razliku od konkurentskih firmi koje su se razmazile i prodaju "one stvari" za bubrege... Mislim na ACCESS naravno