Quote:
Originally Posted by milanCHE
slu?aj,sad sam upravo pogledao taj tvoj Blade na netu...nije uop?te rdjava kombinacija drveta!naprotiv!!! javor-vrat,ru?ino drvo-fingerboard, jova-telo!!! trebalo bi da ima odličnu "prirodnu" rezonancu....
|
ja kazem..
Quote:
jedino me malo bune ti JS-1 single coil pick-upovi,ne znam kakvi su.........ALI! s obzirom da ka?e? da si instrument uzeo relativno skoro,ja bih prvo proverio one sitnice koje sam ti naveo...tek kad to elimini?e?,onda razmi?ljaj o zameni...ALI! te?ko da će? sa bilo kojim single coil magnetima ma kakvi oni bili uspeti da elimini?e? ?um....
|
znam i zato bih ih (izmedju ostalog) i menjao..
Quote:
ono ?to mo?e da se uradi u tvom slučaju je da se odradi kompletno "uzemljenje" le?i?ta magneta....kao i kompletnog kući?ta elektronike....ukoliko to već nije fabrički uradjeno,u ?ta malo sumnjam.....imam negde podrobno upustvo kako to da odradi?,poslaću ti sutra u toku dana....ono ?to ti je potrebno je samolepljiva alu folija(jeftinija varijanta) ili elektroprovodljiva farba(skuplja varijanta) jedan kondenzator od 300 mF(čini mi se) i malo prevezivanje,a rezultati su odlični!pogledaću u gajbi gde je to upustvo pa ću ga okačiti..
pozdrav
|
hvala ti puno na trudu, cimanju i pomoci, pre svega! ajd bar da probam, ali ne verujem da ce to promeniti zvuk koji dobijam.. kapiram da ce shum biti nizi, zajedno sa zujanjem.. ali hocu li dobiti taj punch? mislim, i originalni fenderi danas zvuche kao igrachke, pa im ljudi menjaju elektroniku da bi proradili.. ne verujem da je blade ishta bolji, iskreno..