Quote:
Originally Posted by milanCHE
uh,bre,čoveče,NE ?URI toliko! ! !
i NE ZALEĆI SE! ! !
500 evra nije danas za bacanje da tek tako uzme? ne?to napamet...
druga stvar: evo ja sam voljan koliko mogu sa moje strane da pomognem...u smislu:imam jedan EMG Hz 45 pasivni humbucker pickup, high output,na jednom je mom instrumentu,ako hoće? mo?emo da probamo kako radi na tvom instrumentu...mo?da "legne" na taj tvoj bass......(a imaju ga na lageru ovde u deligradskoj u Marićevom muzičkom servisu)...
treće-DA,većina iole ozbiljnih proizvodjača daje i kablove i upustvo(shemu) za spajanje magneta....
samo ne trči toliko  ....
poz!
|
ne zalecem se. samo kazem da moram neshto da uradim pod hitno jer me ovo ubija..
mozemo da probamo, hvala na ponudi..

cenim to..

samo sad sam malo kratak sa vremenom, iako nemam posla ovih dana (rodjendan mi je uskoro) pa ne znam koliko ce me to odstraniti od ostatka sveta (prijatelji, porodica, a ne mogu ih sve zbudziti u jedan dan)
shto se treceg tiche, hvala na informaciji.. apsolutno nisam imao nikakvog pojma kako sve to ide..
Quote:
Originally Posted by milanCHE
sad m jo? ne?to pade na pamet:kad si zadnji put otvarao kući?te elektronike na gitari?kakvi su ti potenciometri,kondenzator(i)?instalacija,lemovi... ?sve to mo?e da ti pravi zujanje i ?um.....znam da su ljudi imali dosta često problema upravo sa takvim sitnicama....mislim da krene? eliminacijom sitnijeg ka krupnijem....
poz
|
nikad.
gitara je prilichno nova, kupljena u artistu sredinom proshle godine.. tako da ne verujem da je imalo shta da se sjebe/presushi.. i zujala je od samog pochetka, medjutim ja sam bio previshe fasciniran uchenjem i sviranjem na samom instrumentu da mi to i nije toliko smetalo.. par basista (drugara, mog godishta, znachi nisu ozbiljni) su imali i imaju iste probleme, pa mi to isprva nije bio problem.. medjutim shto sam vishe svirao to me vishe nerviralo.. shto je najgore, protiv fendera i washburna je odneo titulu shampiona.. bar onih fendera koje sam probao u mitrosu, i washburna i ne secam se chega josh u artistu.. isti dan sam probao fendera od 1800e (koliko se secam) i ovog blejda (nazalost na razlichitim pojachalima, ali slichne gradje) :/ i vishe mi se svideo blade.. pre toga jedini bas sa kojim sam mogao da se malo upoznam je bio fender j. '68 valjda.. i to na cube-u.. i zvuchao je perfektno (a kako li ce?)
nazalost, za 6 meseci sam nauchio i shvatio vishe stvari nego u vecem periodu mog zivota, i sad moram da ispravljam svoje greshke koje sam napravio iz neznanja i brzopletosti.. mada i nije toliko brzopletost koliko nisam imao koga da pitam jbg..
poz