Quote:
Originally Posted by Braca
Sta se mrstis, pa ja nisam nista ni govorio o micu SE, nisam ni pomenuo, samo sam pokusao da ti objasnim da ce to na kraju da ti izadje na onoliko para koliko sam napisao. Ima raznih testova, ima i raznih misljenja, ali postoje i micovi o kojima ne treba diskutovati jer su jednostavno dobri, to sto se tebi manje svidja RODE K2 to je vec tvoj problem, ali na ovom forumu ljudi snimaju jako ozbiljne projekte bas sa tim micom, a snimaju i sa MXL. Ponuda velika, ti biras!
|
Nisam primetio mrstenje u mom postu, samo sam iskljucio K2 kao opciju i obrazlozio zasto sam se odlucio SE, takodje jako ozbiljni strani albumi koji se meni dopadaju su snimljeni na SE Geminiju, i isto tako nisam rekao da je K2 los mikrofon ili da se sa njim ne mogu uraditi ozbiljini snimci. (boldovana tachka), zahvaljujem se na trudu da mi pomognete.Evo dva smajlija da pokriju ono mrstenje od malopre
Elem, svrha posta je bila da mi neko da savet u vezi sa modom, s toga cu nastaviti u tom pravcu, probao sam na 10-ine mikrofona sto skupih (Neumann, Brauner, SE GEmini), prosecnih i jevtinih, 5600 i nemodifikovan za ove pare za koje sam ga kupio se meni jako svidja, ali bih zeleo uraditi sta god je moguce sa njim da zasvira jos bolje.
Ja sam totalni laik za tehnicke popravke i to i mene to ne zanima niti malo, mene zanima da li ovde ima nekog ko je menjao kapsulu na svom mikrofonu i ako jeste sta mi preporucuje da ja uradim, koju lampu da uzmem, koju kapsulu, sta mogu dobiti, kome da se obratim za mod itd.
Velika hvala