Nesto slab odziv za kool i konstruktivan thread..
mojh par komenta
usnimak je korektan, nisam menjao nista od drum elemenata, jedno je dodat "snare pomagac" za koji se slazem da je na nekim mestima malo "ispao", iskreno, malo me mrzelo da se vise pozabavim s tim
poenta kod snare-a, tj. zasto sam radio to? snare je klipovao na nekim mestima, a i zbog konzistencije, jer mi je snare jako bitan za opsti groove, a i hteo sam da pesma zvuci vise "studijski"
klipovanja prilikom snimanja ima na jos par mesta, ali nebitno sad..da se nekako srediti
seledeci prob je bleed u gitarama i vox-u
ajde sto je bleed i normalno kad se snima svi odjednom, ali cim krenes da procesiras - eq, comp krene da se desava pizdarija koja se akumulira, posebno kod cinela i visokih, takodje i faze..
ja sam generalno zadovoljan kako je moj mix ispao, moze bolje, naravno, ali kako DaBear rece, treba i vise vremena da bi se pozabavio sa detaljima
Sto se tice tvog mixa Boki - generalno sam stekao utisak da ti je drum sound no1, sto je i normalno jer muziciras taj instrument

, ali su mi ostali elementi u tvom mixu malo zapostavljeni, i hihats-a ima previse, bar za moj ukus, fali mi (rum)punch elemenata

, overall balans je ok, mada nije konzistentan...verovatno je stvar ukusa, kao i kod tebe u mom slucaju
preslusao sam i percivalov mix - Light my Fire - kool zvuci, cestitke, mada mi vokal isto deluje previse neupecatljiv, a, po meni, ako je stvar vokalnog tipa, treba uspostaviti neki redosled tj hijerarhiju balansa, ne moze sve da se cuje u isto vreme i da bude maltene istog nivoa
toliko za sad
poz