View Single Post
Old 04-08-2009, 01:29 PM   #71
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Test mix - kanali za vezbanje...

Ima finih radova,mada mi nije jasno zasto trigerovati najkorisceniji studijski kick i snare sa semplovima sa Casio Tone SA-20...? Ili isti izmeniti beyond recognition...? Jedino je Everlast dao kud i kamo interesantna resenja,mada je i tamo "pobegao" triger ili koju je vec tehniku koristio,ali ostala resenja drugih mi nisu po ukusu... Kolko je uopste moj ukus bitan,al eto...

Mislim da generalno postoji problem monitoringa! Ne u smislu da ljudi imaju dobar ili los monitoring,vec da ne poznaju dovoljno to na cemu rade! Ima ljudi koji su ovde i sa odlicnim monitoringom pa su se cula krajnje cudna resenja,npr Akordeonista...
Ipak mi je i dalje u mixu najbolji Percival,dakle kada je sam odnos kanala u pitanju i nacin na koji je pesma "slozena", i takodje mi se dopada Everlastov ukupan sound mixa,da ne ulazim u to da ipak nisam za triger kada su ovakvi projekti u pitanju...

Voleo bih da cujem jos misljenja o mixevima,da ne ispada da se jedini interesujem,ali realna,bez kuknjave Heatmana kako su ljudi lose odsvirali i sve se raspada (sto je tacno ili ne a potpuno je irelevantno,jer je ceo thread posvecen tehnici produkcije a ne sviranja),vec toga da TO je snimak,dobar ili los, TO je zadatak - uraditi kako mislis da je najbolje moguce od toga sto imas i to je to...

Last edited by Bockie; 04-08-2009 at 01:48 PM.
Bockie is offline   Reply With Quote