View Single Post
Old 03-08-2009, 06:02 PM   #57
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Test mix - kanali za vezbanje...

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
@ Heatman
pa sto nisi / nisu oni promenili farbe ?????
Zasto gubiti vreme (3 meseca....eeeej!!) na popravljanje ako moze da se zameni farba?????

ima ovde izreka - "nemozes nikad da izglancas govno" !
zato shto nije bilo vremena hahahhahhaha...

shto je najgore, to je neka moja matrica od pre 4 godine, koju sam posle malkice doradjivao (ritam).. a i posle nekog vremena (kad je vec proshlo vreme ochekivano za kompletiranje pesme) nam se i smuchila sama pesma, pa nismo imali zivaca da radimo na tome.. previshe komplikacija.. slali pesmu dobrim i pre svega poznatim producentima/miks majstorima i nisu znali shta da rade sa tim.. pravili gore mikseve od mog prvog (dao sam im i tu postavku).. pa sam se okrenuo prijatelju, pa je on promenio skroz fazon pesme, pa ni to nije lezalo.. pa sam na kraju ipak ja morao da zasuchem rukave i smaram se vishe od 5 sati (koliko obichno potroshim na skroz ok miks, poshto postavljam miks u toku rada).. tako da je tri meseca kasnije pesma gotova, ali sad vishe nema svrhe raditi spot, pa se cheka septembar jbg.. znam da se od govna pita ne moze napraviti, ali artistu su se svidjale te boje i nisu mu druge lezale (navikao valjda jbg) pa na kraju kad sam i probao da izmenim neshto, rekao je da mu vishe to nije to.. na svu srecu, ako se izbaci singl (haha) bice i remiks na istom, poshto sam toliko odlepio da sam uradio novu matricu oko vokala.. koja zvuchi meni malo zanimljivije ali ne verujem da ce pogoditi shire narodne mase, jer original ima malo narodnjachkog prizvuka.. ma chuce se sve u pravo vreme..

enivej, da ne useravamo temu vishe.. ja cu videti danas, samo malo da se razbudim da odradim neshto (po pitanju ove test pesme) poshto mi je uletelo slobodno vreme..

@boki: mrzi me da skidam drugu pesmu, tj mrzelo me i prvu poshto je kanal po kanal.. bolje da si rarovao sve u jedan fajl.. ipak vecina nas ima ok adsl il kablovski internet..

poz

Last edited by HeatMan; 03-08-2009 at 06:07 PM.
HeatMan is offline   Reply With Quote