Quote:
Originally Posted by Big Bockie
au,au Heatmane...
Matori to je Live! Btw covek nema duplu pedalu na bubnju. U Live je normalno da malo varira tempo,to nisu svirale masine nego ljudi i mogu ti reci da je ovo veoma opasna ekipa koja svira sa mnogim poznatim pevacima! Kakve crne kvantizacije i ciscenje kanala?!? To nikako,a i da mozda nesto moze - moze veoma malo i ograniceno! Matori tamo je 10tak mikrofona bilo,sve je svuda,ne mozes to sve da cistis! Sve to utice na ukupan zvuk,to se ne radi! Drugo ,ja do sad na Live nisam cuo puno boljih i zdravije snimljenih kanala,veruj da i odredjeni studiji u kontrolisanim uslovima nemaju ovakav sound. Ne mislim na neke skupe velike produkcije ali mali i srednji studiji... To znam jer su mi nezadovoljni ljudi slali kanale iz istih...
Mislim da je kod tebe mozda u pitanju klasican zamor! I meni se desavalo da zabagujem nad materijalom... Polako shefe,desava se i najboljim producentima da popizde i ustanu od stola sa psovkama..! He,he... Polako! Aj probaj da napravis jedan mix bez ikakvih efekata i kompresora,samo eq! E onda polako dodaj ostalo sa sto manjim vrednostima... He,he,ali prvo odmori usi bar dan od te pesme... Veruj da je sam snimak odlican! Ako nista,za vezbu je savrsen,a posle cu okaciti i djubreta za mucenje...he,he... Da vidis kad se faze i farbe zakolju...
|
...hehe, da ne bude da ja jedini kenjam... Heatmane, ovo je super svirka i korektan usnimak. Namiksao sam se lajvova ko pleve, nisi ti izgleda cuo sta je zapravo lose

A opet ne mozes da ocekujes da svi muzicari sviraju kao Toto, Tower of Power ili ko god vec..... A Boki je u pravu sto se tice faza i ostalog... Klubovi cesto zbog svog nedostatka komocije na bini i budzeta diktira uslove majkinga, i kvaliteta ostale opreme, a tu je i cuveni "boxiness", pa onda plafon koji zvoni, pa ako ima bina onda daske rezonuju i kuvaju low mid sranjca....
....tako da, go Boki

Malo akcije na forumu ne Škodi

tj, ne Fordu