Re: pa2x problem
Jesi li siguran da si dobro ucitao sistem nanovo? Ne mislim da ti nemas pojma ili si lud i sl. vec pitam iz sopstvenog iskustva!
Naime, meni se slicna stvar desila sa Pa1X Pro, i to odmah na pocetku (kad sam je tek kupio i nisam puno toga znao o njoj)!
Evo i o cemu se radilo: probudim se ja... bice da je bilo pet, mozda pola sest, a vise od ses` nije bilo! Probudim se ja... i krenem da ucitavam Korgove ritmove koje sam imao (od Pa80, I30 i sl.) u klavijaturu. Najednom... uvati me neka zgaravica!!! Salim se, naravno! Desilo mi se to da na User Stylovima nije uopste pokazivalo ritmove na User 1 banci (samo Empty, kao da je nema). Nisam mogao nista da ucitam na tu banku, dakle, kao da je nema.
E sad, meni su rekli ucitaj sistem ponovo i bice sve u redu ali malo morgen! Ucitao i nista!!! Nazovem servis Sky Music-a, oni mi kazu donesite klavijaturu da pogledamo. Odnesem kod njih, narednih 5 dana sam se vozao iz Rume do BG-a zato sto ni oni nisu znali sta se desava! Niti su znali da otklone kvar! Meni su, naravno, prezentovali kao da sve znaju i kao da ce svakog trenutka zavrsiti posao ali eto, bas kad im najmanje fali njima se zavrsava radni dan i moraju da idu kuci a ja sam morao ponovo da dolazim sutra posto sutra sigurno zavrsavaju!
Zapravo, posle pet dana zezanja, poslali su mail Korg-u u Italiju pa su im ovi odgovorili da treba da ucitaju ne samo sistem vec i "Musical Resources" koje, kao i operativni sistem, takodje mozes skinuti sa oficijalnog sajta KorgPa.com!
Naravno, ucitavali smo to zajedno tamo kod njih i oni su mi za to naplatili oko 50 eura!
Pricam ti ovo da ne bi prosao kao i ja, jer to bi mogao svako sam da uradi!
Dakle, zakljucak cele price je: PROBAJ DA UCITAS i OS i "Musical Resources"! Mozda onda sve proradi kako treba!
Pozdrav i izvinite na smaranju!
|