Quote:
Originally Posted by Daemian
Zaboravih, na cs2x portamento je uzasan i totalno mi je besmislen i vise bi vredelo da su umesto portamenta stavili da moze da se igra pac-man ili snake na onom frljavom displeju....
A kao moj odgovor na prvi post u ovoj temi, za to sve sto si spomenuo, da ti treba i orkestar i hor a i analogija i sve to da radi dobro, a da bude 300e, jedino sto mi pada na pamet,kao i ostalima je neki master+jv1080 (ili nesto iz XP serije, sto mu dodje isto), pod uslovom da imas srece bas da naletis na tu kombinaciju prosirenja, pa prodjes jeftino...
|
Analogni zvuci (pad, lead, fx) me jedino stvarno interesuju, a orkestarski/horovi samo kao bonus, ali u stvari nebitni. Znaci rezonanca, filteri, portamento... I mastan sinteticki sci-fi zvuk
Prednost klavijaturama sa ugradjenim sekvencerom. Eto da pojasnim

Inace nisam znao da je portamento na cs2x-u bas tako los. Cuo sam da se ljudi zale na portametno u Korg-ovim nize klase - a to znaci u N seriji, kao i u aktuelnom X50.
Quote:
Originally Posted by Perfect-Harmony
Moje subjektivno misljenje o Multitrack-u je da ako planirate bilo kakav malo ozbiljniji rad onda ne vredi ni instalirati njega .... Vise je igracka nego ozbiljan Seqvecer .... Moje licno misljenje naravno .... FX osrednje zasan , Recording osrednje prosecan , Preglednost vise manje dobra ( Stvar ukusa ali ja licno ne volim takav setup interface-a ) , Audio Edit Uzasan ... Sve u svemi na skali do 10 ocena 2 ( realno 1.5 ali aj da ne budemo okrutni heheh ) .... pozz
|
Hvala! Nemam nikakvog iskustva sa sequencerima na PC-ju, pa bi mi iskljucivo dobro doslo nesto najjednostavnije, upgrade bi dosao kasnije.
Jeli probao neki Tunafish? Navodno je OK, a jednostavan. U njega idu i pluginovi i hardware synthi. Ako bi mi Tunafish bila dobra odskocna daska za ulaz na rad na PC-ju, onda stvarno super. Naravno, ne samo meni nego svim pocetnicima. Cak bi novcano bilo najisplativije, jer postoji malo more besplatnih vst v/a sinteva.