View Single Post
Old 31-07-2009, 01:00 PM   #18
Flash Gordon
Junior Member

Default Re: Workstation do 300-350 Eura

Quote:
Originally Posted by Daemian View Post
Zaboravih, na cs2x portamento je uzasan i totalno mi je besmislen i vise bi vredelo da su umesto portamenta stavili da moze da se igra pac-man ili snake na onom frljavom displeju....

A kao moj odgovor na prvi post u ovoj temi, za to sve sto si spomenuo, da ti treba i orkestar i hor a i analogija i sve to da radi dobro, a da bude 300e, jedino sto mi pada na pamet,kao i ostalima je neki master+jv1080 (ili nesto iz XP serije, sto mu dodje isto), pod uslovom da imas srece bas da naletis na tu kombinaciju prosirenja, pa prodjes jeftino...
Analogni zvuci (pad, lead, fx) me jedino stvarno interesuju, a orkestarski/horovi samo kao bonus, ali u stvari nebitni. Znaci rezonanca, filteri, portamento... I mastan sinteticki sci-fi zvuk
Prednost klavijaturama sa ugradjenim sekvencerom. Eto da pojasnim
Inace nisam znao da je portamento na cs2x-u bas tako los. Cuo sam da se ljudi zale na portametno u Korg-ovim nize klase - a to znaci u N seriji, kao i u aktuelnom X50.

Quote:
Originally Posted by Perfect-Harmony View Post
Moje subjektivno misljenje o Multitrack-u je da ako planirate bilo kakav malo ozbiljniji rad onda ne vredi ni instalirati njega .... Vise je igracka nego ozbiljan Seqvecer .... Moje licno misljenje naravno .... FX osrednje zasan , Recording osrednje prosecan , Preglednost vise manje dobra ( Stvar ukusa ali ja licno ne volim takav setup interface-a ) , Audio Edit Uzasan ... Sve u svemi na skali do 10 ocena 2 ( realno 1.5 ali aj da ne budemo okrutni heheh ) .... pozz
Hvala! Nemam nikakvog iskustva sa sequencerima na PC-ju, pa bi mi iskljucivo dobro doslo nesto najjednostavnije, upgrade bi dosao kasnije.
Jeli probao neki Tunafish? Navodno je OK, a jednostavan. U njega idu i pluginovi i hardware synthi. Ako bi mi Tunafish bila dobra odskocna daska za ulaz na rad na PC-ju, onda stvarno super. Naravno, ne samo meni nego svim pocetnicima. Cak bi novcano bilo najisplativije, jer postoji malo more besplatnih vst v/a sinteva.

Last edited by Flash Gordon; 31-07-2009 at 07:58 PM.
Flash Gordon is offline   Reply With Quote