Quote:
Originally Posted by HeatMan
pa chujesh li sad da je rashtimovana? iskreno?
|
Cuo sam da je rashtimovana onda kad sam pesmu uploadovao.
Nema tu mnogo filozofije... jeste, rastimovana je. Stidim se
Quote:
chak shta vishe, od onoga shto mogu da razaznam u harmoniji, imash par progresija koje su iste kao kod balashevica (dakle, uticaj je ochigledan)..
|
Slusham ga, al' mislim da su na mene mnogo vise uticaja imali neki drugi muzicari. Mozda se to ne oseca toliko u ovoj pesmi.
Uostalom, svaku progresiju akorda (pa i ovu) mozes da nadjes kod bezbroj drugih autora muzike... Ne verujem da postoji neka progresija koju nikad apsolutno niko nije odsvirao. Istrazivanje i eksperimentisanje se tu pojavljuje kao mnogo bitna stvar, pa na tome i radim.
Quote:
ne laskaj sebi, necesh daleko dogurati takvim razmishljanjem.
|
Nisam mislio na sebe, upravo zato je recenica u trecem licu. Znash, ono, hipotetika

A i ne vidim zasto bi bilo laskanje momku koji 9 godina svira klavir, i pokusava da skapira neke stvari na gitari, makar to bilo i na najosnovnijem, pocetnickom nivou, nazvati relativno talentovanim. Dakle taj stav nije proizasao iz toga sto sam ja "juce" odlucio da naucim par akorda i smuvam naivnu klinku iz skole, vec pre svega iz nizeg i sada vec srednjeg muzickog obrazovanja i strasti da muzika bude nesto cemu cu se posvetiti.
Quote:
kao shto rekoh, moram da ponovim.. neprirodan tekst potpuno..
|
Sa ovim ne mogu da se slozim...
Hajde, mogu da prihvatim ocigledno da nisam odsvirao to najbolje na savrseno ustimovanom instrumentu, da melodija nije nesto sto bi nazvali inovativnim i sjajnim... ali sam tekst je vrlo prirodan, ima smisla sto je najbitnije, i nisam ga, kako kazes, na silu gurao u pesmu. To je jedna prica, sa pocetkom i krajem... koja mozda nije uspela da dodje do izrazaja u kombinaciji sa ovom muzikom. Metrika mi dolazi vrlo lako i prirodno (ne moram da brojim slogove), a kad osetim da ne mogu da napisem dobar tekst, ili da je vec napisano nekako bezveze nabacano i na silu odradjeno, ja batalim celu pricu...
Sa ovim tekstom to nije slucaj... mozda nisi dobro poslusao... ako jesi, i ostajes pri svom misljenju, onda okej.
Sto se pevanja tice... nisam razmisljao o tome...
Da li umem da pevam?
Pa smatram da umem... nisam potpuni antitalenat....
Da li je to pevanje nesto posebno i vredno paznje?
Mislim da nije...
I ne opterecujem se time previse... jer svakako ne planiram da karijeru zasnivam na svom glasu.
U svakom slucaju, hvala na kritici i savetima. Cenim.