View Single Post
Old 30-07-2009, 01:03 AM   #16
Salle
Junior Member

Salle's Avatar

Default Re: I ja konja za trku imam.

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
pa chujesh li sad da je rashtimovana? iskreno?
Cuo sam da je rashtimovana onda kad sam pesmu uploadovao.
Nema tu mnogo filozofije... jeste, rastimovana je. Stidim se
Quote:
chak shta vishe, od onoga shto mogu da razaznam u harmoniji, imash par progresija koje su iste kao kod balashevica (dakle, uticaj je ochigledan)..
Slusham ga, al' mislim da su na mene mnogo vise uticaja imali neki drugi muzicari. Mozda se to ne oseca toliko u ovoj pesmi.
Uostalom, svaku progresiju akorda (pa i ovu) mozes da nadjes kod bezbroj drugih autora muzike... Ne verujem da postoji neka progresija koju nikad apsolutno niko nije odsvirao. Istrazivanje i eksperimentisanje se tu pojavljuje kao mnogo bitna stvar, pa na tome i radim.
Quote:
ne laskaj sebi, necesh daleko dogurati takvim razmishljanjem.
Nisam mislio na sebe, upravo zato je recenica u trecem licu. Znash, ono, hipotetika A i ne vidim zasto bi bilo laskanje momku koji 9 godina svira klavir, i pokusava da skapira neke stvari na gitari, makar to bilo i na najosnovnijem, pocetnickom nivou, nazvati relativno talentovanim. Dakle taj stav nije proizasao iz toga sto sam ja "juce" odlucio da naucim par akorda i smuvam naivnu klinku iz skole, vec pre svega iz nizeg i sada vec srednjeg muzickog obrazovanja i strasti da muzika bude nesto cemu cu se posvetiti.
Quote:
kao shto rekoh, moram da ponovim.. neprirodan tekst potpuno..
Sa ovim ne mogu da se slozim...
Hajde, mogu da prihvatim ocigledno da nisam odsvirao to najbolje na savrseno ustimovanom instrumentu, da melodija nije nesto sto bi nazvali inovativnim i sjajnim... ali sam tekst je vrlo prirodan, ima smisla sto je najbitnije, i nisam ga, kako kazes, na silu gurao u pesmu. To je jedna prica, sa pocetkom i krajem... koja mozda nije uspela da dodje do izrazaja u kombinaciji sa ovom muzikom. Metrika mi dolazi vrlo lako i prirodno (ne moram da brojim slogove), a kad osetim da ne mogu da napisem dobar tekst, ili da je vec napisano nekako bezveze nabacano i na silu odradjeno, ja batalim celu pricu...
Sa ovim tekstom to nije slucaj... mozda nisi dobro poslusao... ako jesi, i ostajes pri svom misljenju, onda okej.

Sto se pevanja tice... nisam razmisljao o tome...
Da li umem da pevam?
Pa smatram da umem... nisam potpuni antitalenat....
Da li je to pevanje nesto posebno i vredno paznje?
Mislim da nije...
I ne opterecujem se time previse... jer svakako ne planiram da karijeru zasnivam na svom glasu.

U svakom slucaju, hvala na kritici i savetima. Cenim.

Last edited by Salle; 30-07-2009 at 02:33 AM.
Salle is offline   Reply With Quote