View Single Post
Old 27-07-2009, 08:03 AM   #37
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: jedan cool studio...

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
O cemu se bre ovde radi? Rasprela se akademska prica o sofi combo efektima i td. ( the cats confusions company), veliki problem je ta sofa nema sta!
A u realnom zivotu se sredjuju garaze, spaizi i kokosinjce za par stotina evra!
Ustvari da, kenjam. Studio je bulja!
Tu sigurno nemoze dobro da se mixa.

ajd' necemo da se raspravljamo vise !! Svarno je uzelo maha....nepotrebno.

@ Boggy - e, a sto mi persiras? Pa toliko se valjda znamo, majka mu stara..he.he...

- sve je krenulo od toga da sam video slike, odusevio se na IZGLED i hteo to da podelim sa ostalima (kao i mnogo drugih puta kad stavim neki link za pesmu koja mi radi itd..)
Dizajnera ne znam, do sad nisam cuo za njega,,,izgleda kao interesantan lik, samouk, ima mastering studio, radio ko snimatelj, itd...

Da se kritikuju "poznati" - nemam problem, niti koga branim...sve moze!

jednu stvar sam primetio ovde - da se skoro nikad ne radi SVE bas po knjizi..uvekima neki problem, kompromis, pare, vreme, prostor mali itd, itd..ali to ne sprecava ljude da i dalje rade dobru muziku / snimaju i miksaju.

E sad, neko nemoze ni u najboljem studiju na svetu da smiksa nesto dobro (uverio sam se milion puta) a neko ce na stapu i kanapu da uradi dobar posao..

sto bi rekli, sav studio biznis je "balancing act"....mora mnogo stvari da se izpostuje. Ajde ti naplati $1000 dolara nekome na dan i kazi mu da mora da sedi na barskoj stolici..oce ljudi da se zavale...oce ljudi dnevno svetlo (veliko (nepotrebno) staklo, itd..ali hoce!!), hoce Playstation i 60" plazma TV, hoce ovo, hoce ono...i na racun toga dolaze u studio, opuste se i rade dobro...) Nece drecave boje i tvrde stolice itd itd...

Ja se konkretno ne razumem u akustiku (kao i mnoge druge stvari - ali nabadam i provlacim se nekako! he, he) ali me to i ne uzbudjuje mnogo...
vazan je zadnji rezultat i da su svi happy!!

a za kraj (po meni cuveni) citat Stebve Lipsona (kad prica o njegovoj miks sobi koja nije tretirana uopste!!) " covek se navikne na sve!!"
Njemu nista ne smeta, izgleda...

znaci - opusteno momci,,,sve je ok!
Attached Images

Last edited by DaBear; 27-07-2009 at 08:06 AM.
DaBear is offline   Reply With Quote