View Single Post
Old 26-07-2009, 05:27 AM   #30
RAJKO
Member

RAJKO's Avatar

Default Re: jedan cool studio...

Pozdrav svima

evo malo informacija iz prve ruke:
Proveo sam u ovom studiju jedno celo popodne i nauzivao se vizuelno i akusticki. Slike su lepe ali totalno izoblicuju sobu i nisu nimalo referente za komentarisanje. Utisak dok gledam slike je totalno drugaciji nego utisak dok sam bio tamo.Ista prica sa Masenburgovom sobom-na slici sam mislio da samo robijas po kazni moze tamo raditi a u par navrata sam ulazio i provodio malo vremena i shvatio da posle par minuta unutra zaboravis na sve sto te okruzuje i uzivas u odlicnoj prostoriji.
Da se vratim na Charlstonstudio- Covek je zakupio oko 250 m2 otvorenog skladisnog prostora visine oko 6 metara i unutra natanane gradio.
Vizuelno studio izgleda da ti zastane dah, sve je kvalitetno i lepo odradjeno,setao sam se i zagledao svaki cosak,zidove, vrata, machine room...i sve je tehnicki i estetski stvarno odlicno.
Zvucno soba je takodje odlicna, sedeo sam na sofi i nije mi nista smetalo, prostor ispred miksera je miran, stereo stabilan i veoma je opustajuce za raditi. Kao nearfield zvucnici bili su barefoot (sad ne znam de su se denuli) nadam se da ih je vratio nazad posto je moj prvi komentar na njih bio da je bolje da stoje kod dilera nego u studiju(licno misljenje-nikako mi se nisu svideli)
Inace vlasnik-Jeff je veoma ozbiljan lik sa dugacim stazom ,nimalo naivan i tacno zna sta hoce, Dizajner Wes je takodje izuzetno profi lik i zaista je sve lepo odradio, bio sam i kod njega u studiju i sve tamo vidjeno i cuto zaista je dobro.
Malo su mi komentari tipa ko su i sta su to do sad radili kontra produktivni na ovom forumu.Ne mogu svi da budu najpoznatiji na svetu,niti svi treba da budu potcenjeni zato sto iza njih ne stoje zvucne reference.Mi malo preterujemo sa ocekivanjima da sve mora da bude perfekno a u vecini slucajeva ni za lose nemamo para.

Sve u svemu korektno odradjen nov studio vredan paznje .

Cao
RAJKO is offline   Reply With Quote