View Single Post
Old 25-07-2009, 02:10 AM   #8
PRASKO
Junior Member

Default Re: purasevic pink skandal!!!

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
To je verovatno ona fora : "Cek' da ti objasnim kako sam ja u stvari duhovit"...

Porediti to sa Monti Pajtonom ili Nadrealistima je u najblazem slucaju neprimereno, da ne upotrebljavam teze reci...
Ovo je realno nivoa Kursadzija i ostalih primitivnih vidova zabave sirokih (ovdasnjih) masa...
Samo zakonom zabraniti.
The Books of Knjige su institucija,i komentarisati ih na ovaj nacin je nedopustivo.Vjerujem da nemas pojma o njihovom radu i nacinu razmisljanja i zbog toga mozda mogu pomalo da razumijem tvoju nevjerovatnu reakciju.Ljudi vise od 15 godina imaju najslusaniju radio emisiju u CG,odradili su 20-tak vrhunskih performansa (jedan od njih i na Venecijanskom bijenalu),snimili ogroman broj igranih programa (sami pisali scenarije,igrali u njima,rezirali),skoro im se serija od 10 epizoda pustala i na beogradskoj Enter TV,izdali fantastican muzicki album "Moja domovina",uradili "milion radijskih i TV reklama-od kojih su mnoge antologijske i iskreirali mnogo izmisljenih likova -poput Purasevica-kojima udahnu zivot,a sve za racun izvrgavanju ruglu nas trenutni "virtuelni momenat.I da,upravo ih treba uporedjivati sa M.Pajtonom-pogledaj neke klipove na YT,pa ces mozda doci do istog zakljucka.Ali,sve i da ne dodjes,mozda je u tebi problem.Mada,moze biti i stvar mentaliteta.
Kao Crnogorac na studijama u BG,morao sam reagovati na uporedjivanja sa Kursadzijama i ostalim majstorima.
Ovi ljudi imaju toliko stvari iza sebe da je nedopustivo da se komentarisu na taj nacin,makar ih i ne razumjeli.I da,clan The books of knjige je i vas kolega,Popaj,gitarista Perpera (kao neko ko se pomalo bavi muzikom mogu slobodno reci,sjajan gitarista!)
Eto,morao sam tako
PRASKO is offline