View Single Post
Old 24-07-2009, 01:34 PM   #11
castelbianco
Junior Member

Default Re: Zidanje studija! Predlog i pomoc :)

ne, ne, ne, ljudi! Pogresno ste me razumeli! Daleko od toga da sam i u jednom trenutku pomislio da me bilo ko obeshrabuje, naprotiv!
Mnogo je produktivnije dobiti upravo ovakve savete, konkretne i veoma malo razlicite u proceni odnosa para/kvadrata/materijala!

Stvarno sam mnogo zahvalan na svim, apsolutno svim postovima do sada! Takodje, ovo je odlicno mesto gde covek iz prve ruke moze da dobije nesebicno, iskustva drugih koji su kroz sve te faze prosli.

Tako da nema reci o obeshrabrivanju itd... Opustencija bre!

Ok, mozda je moj entuzijazam malo preteran ali dobro. Sta cu

Elem, cifra od 10.000 evra mi (15.000) se pominje samo za zidanje i materijal za podizanje konstrukcije! Znaci, sav potrosan materijal za temelj, zidove i krov! Na to sam mislio. Ne mogu preko da se isprsim odmah za sve. Nikako. Ali bice.

Opet kazem, ljudi zahvalan sam na ovoliko brzih odgovora i saveta, nisam sujetan niti najpametniji i ne patim od nadrkitisa i teatritisa pa da sad nesto tu pametujem. U suprotnom ne bi ni svrnuo ovde da se raspitam za iskustva ljudi.

A sto se placeva tice, ko ima makar malo ustekovane kinte neka dobro razmisli i potrazi da kupi neki plac na potezu Beograd-Avala jer cene skacu nenormalno a kada zavrse izlaz na autopt iz Zuca (gde sam ja sada) verovatno ce skociti jos vise. Priroda je fenomenalna, od Zuca do Bubanj potoka deset minuta i jos pet do Dusanovca/Komande/Plavog mosta...
Totalni off ali jbga, moram da pomenem.

Uglavnom, zelim parce raja gde cu ziveti, stvarati i uzivati. Kuca, studio, bazen, deca... hmmm... a u gradu sam a nisam. Mislim da se svi razumemo!

Aj postovacu slike kuce i placa pa da vidite na sta mislim... ako vas ne smaram... a i da vidite krajolik pa mozda neko i dodje da mi bude komsija.
castelbianco is offline   Reply With Quote