heheh... nisam Vukomanovic ali je na ovic
Nije mi previse bitno da pare vratim u nekom sumanutom roku, ali da kazemo da bi dve godine bile sasvim odgovarajuce. I opet zahvaljujem na svim odgovorima i ne mislim da iko ista pise zlonamerno ili obeshrabrujuce, naprotiv, ljudi pisu o svojim greskama da ih drugi ne bi ponavljali i prolazili kroz to.
Nisam "covek iz posla", ne poznajem ljude sa studijima, producente, muzicare itd... radim kao tehnicki urednik u Blicu i radim efekte za stranu stok kompaniju u nekom zacetku
Ne planiram da dam 30.000 evra na zidanje! Nikako! Pola od toga maksimum! Ali ne znam stvarno sta to moze da kosta 15.000 evra za jednu kocku od sto pedeset kvadrata

Stvarno ne znam, ne zezam se... Ja sam bio ubedjen da mogu da ozidam za nekih 10.000 plafon.
Mesecno zaradim po soma i po dolara prosek. Nekad manje, nekad vise.
Imam kredite i dugove i to je to ali ne znam zasto da pricam o tome... nebitno je skroz... radim kao svako drugi i zaradjujem...
Ljubav prema muzici! Upravo to... i zvuku uopste
Dva puta editujem i zaboravim na prsutu! Heheh... E, dobrodosao je svako da dodje i vidi plac itd... inace skupljam rakije i to mnogo dobre... a prsuta i kajmak... trenutno imam najbolji vlaski sir koji moze da se kupi... pet vrsta...
Dobrodosli...